2777
2789

من الان ۱۵ هفته و سه روز طبق پریودی و ۱۵ هفته و ۱ روز طبق ان تی هستم

۱۲ هفته رفتم سونو ان تی طول سرویکسم ۳۰ بود اما دکتر هیچی بهم نگفت حتی استراحت مطلق بهم نداد گفت همه چیز خوبه....ولی من همش نگرانم و استرس دارم نمیدونم چیکار کنم از طرفی هم سرکار باید برم هم کارای خونه استراحت ندارم زیاد🥲

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سي كه استراحت مطلق نميدن 

تو بارداري هيچي بدتر استراحت و تنبلي نيست 

باور كن 

هم از لحاظ روحي اذيت ميشي هم خطرات ديگه هم برا خودت هم جنين 

شما خيلي نگراني نسبي استراحت كن 

فكر كنم مفهوم مطلق رو نميدوني 

خدا خدا كن كه نشي

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
هرموقع به خونریزی و لکه بینی افتادی بترس فقط

تازه همونم در مورد لكه بيني خيلي مواقع مطلق نميدن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
هرموقع به خونریزی و لکه بینی افتادی بترس فقط

قبلا سه بار لکه بینی داشتم که هر دفعه بعد از رابطه بود و دکتر میگفت رابطه ممنوع اما همسر من درکی از این موضوع نداره و رعایت نمیکنه

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
اگر دکترت چیزی نگفته نگرانی نداشته باش

آخه هرجا نگاه میکنم تو برنانه گهواره یا نی نی سایت سرویکسای ۳۱ و ۳۳ دکتر بهشون استراحت داده

سي كه استراحت مطلق نميدن تو بارداري هيچي بدتر استراحت و تنبلي نيست باور كن هم از لحاظ روحي اذيت ميشي ...

من خودم سعی میکنم رعایت کنم ولی همسرم....

من چون سقط داشتم سر دخترم هفته ۶ به خونریزی و لکه بینی افتادم تا ماه اخر استراحت شدیدا مطلق شدم اینقدر بد بود که دیگه به فکر بارداری نیفتادم الانم که میخوام نمیشه که بشه😅

دخترم منو ببخش💔 عذاب وجدان شدید باعث شده هیچوقت نتونم خوشحال باشم 😔

تازه همونم در مورد لكه بيني خيلي مواقع مطلق نميدن

آره میدونم منم خدا خدا میکنم مطلق نشم چون کسی کمکم نیست زیاد

دقیقا جوگرفتتش بیچاره

من استراحت بودم 

تازه استراحت از دكتري گرفتم كه ميگفت لكه بينيم استراحت نميخاد 

فقط مخالف بود شكم اول سر كلاژ بشن 

مطلق داد هشت  ماه پدرم در اومد 

زماني بود كه دارو تحريم شده بود گمونم 

امپولام گير نميومد ميرفتم از هلال احمر دونه دونه ميگرفت شوهرم 

يه دنده 

حموم كوتاه توالت كوتاه 

يعني تا در خونه رو نميديدم كه هيچ از اتاقم نميتونستم بيرون برم 

روزايي كه ميرفتم دكتر انگار از زندون اومده بودم برنگرده 

نتيجه اش شد يه بچه فوق ننگ