2777
2789

متاسفانه هرچی سعی کردم با رفتار درست مانع توهین ها و اهانت هاشون بشم نشد که نشد

انگاری مثلا همه ی ما وظیفه داریم از یه عده محدودی حرف بشنویم

والله که ما ولی نداریم که بخوایم پاسخگو باشیم

یه بحث بسیار ساده رو ببینید چجوری بزرگ و حال بهم زن کرده این خانم 

منو به صد جا و مکان و سپاه و حکومت نسبت دادن 

چون فقط بهش گفتم زندگی تو آلمان خرج داره همین

انقدر بی مسئولیت و بی شخصیته این خانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتم توهین کردی بش گفتی شعور نداری و غیرت و...تازه فقط این تیکه ش تو عکست افتادهمیخواستی طرف با ...

شما حرفایی که به من زدو ندیدی؟

یعنی انتظار داشتین من اینارم نگم وقتی اومده هرچی از دهنش در اومده و هرچی الفاظ نامناسبه نسبت داده بهم؟

باید عذرخواهی کنم الان؟ 

بخدا من میمونم یجاهایی

شما حرفایی که به من زدو ندیدی؟یعنی انتظار داشتین من اینارم نگم وقتی اومده هرچی از دهنش در اومده و هر ...

حرفای خودتم بفرس تا نی نی یار هم ببینه. 

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
حرفای خودتم بفرس تا نی نی یار هم ببینه.

میدونی جریان چی بود؟

گفت که زندگی الان فلانه و بیساره گفتمش تو المان درسته ۲۰۰۰ دلار حقوق میگیری ولی ۲۳۰۰ دلار اجاره یه خونه تک اتاقه میشه بعلاوه ماهانه حداقل ۵۰ دلار اینترنت و چندتا چیز دیگه هم گفتم مثل میوه رو اخر حساب کردیم بدون اینکه مریض بشن هزار دلار کم میارن

اومده میگه شما فلانی به سپاه وصلی به حکومت وصلی میلیارد ها تومن وام بدون سود میگیرین و چمیدونم هزاران میلیارد میدزدین هرچی از دهنش در اومده علکی به من گفته

بعد انتظار تو چیه؟

تو خودت چه انتظاری داری ازم؟ 

ببین من خودم از دست این مملکت دلم خونه و به هیچ‌جا وصل نیستم، ولی تجربه ی زندگی را هر دو جا دارم و حرف شما واقعا تاییده.

ولی دهن به دهنشون نذار، انشاالله بتونند برند و تجربه کنند و زندگی خوبی اونور داشته باشند.

چند وقت پیش یه پرستاری از دست همه شاکی بود و گفت میخوام مهاجرت کنم، منم گفتم واقعا زندگی سخته با اون مالیاتهای سنگین و وظایف سنگینی که میدند، فقط مایحتاج اولیه را میشه تهیه کرد و تفریح مثل ایران نیست و .. یه خانمی که عکسهای سفر پرتغالش و ... را حالا داره میذاره و پزشکه اومده با لحن مسخره جواب داده، ایشون از صفر نرفتن اونجا، از هزار رفتن، با یه مرد مقیم المان ازدواج کردند و رفتند و حالا داشت حرفای منی که میگم از صفر میخوای بری سخته را با لحن مسخره جواب میداد، منم پی اش را نگرفتم، گفتم هر کسی از دید خود شد یار من.

وقتی ایشون درکی از صفر بودن ندارند، وقتی درکی از بورس دانشجویی یا شغلی ندارند، منم جوابشون را ندادم.

بحث نکن.

ببین من خودم از دست این مملکت دلم خونه و به هیچ‌جا وصل نیستم، ولی تجربه ی زندگی را هر دو جا دارم و ح ...

باور کن طرف همسن بچه خودمه 

جز کتابای دبیرستانش فکر نکنم کتاب دیگه خونده باشه یا جز عوارضی شهرشون اونورتر نرفته

من چقدر دارم باهاش با احترام حرف میزنم طرف همسن بچمه هرچی از دهنش در اومده میگه اخر میگه وام های هزار هزار میلیاردی ورمیدارین اطلاعاتش از دهه هفتاد هم هست😐

بخدا من موندم نه خودم نه پدرم نه هیچکدوم از خانوادمون اصلا نظامی نیستیم😐

متاسفانه هرچی سعی کردم با رفتار درست مانع توهین ها و اهانت هاشون بشم نشد که نشدانگاری مثلا همه ی ما ...

عزیز دلم  کسی الکی فحش نمی‌ده اینو میفهمم شما رفتین تو  تاپیکش توهین کردین الان هم براش تاپیک زدین

به عنوان کسی که نصف بیشتر دوست و فامیلش ایران زندگی نمیکنن

اینا باید برن اونور به گدایی و توالت شویی بیافتن تا بفهمن وضعیت اونجا گل و بلبل نیست

هرچی هم باهاشون بحث کنی بی فایده است

تازه اقوام ما با سرمایه هنگفت رفتن ولی همیشه از مخارج مینالن

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138