2777
2789
عزیز دلم کسی الکی فحش نمی‌ده اینو میفهمم شما رفتین تو تاپیکش توهین کردین الان هم براش تاپیک زدین

شما عنایت میکنین یه نکاه بندازین از همون ابتدا؟

خانم من مریضم مکه بخوام توهین کنم

بخدا که کاری به کارش نداشتم خودتون ملاحظه بفرمایید اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن طرف همسن بچه خودمه جز کتابای دبیرستانش فکر نکنم کتاب دیگه خونده باشه یا جز عوارضی شهرشون اون ...

ولش کن تو توهمه

وام میلیاردی 😂

این بدبخت ها وام صد میلیونی هم به چشم نمیبینن

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

ولش کن تو توهمهوام میلیاردی 😂این بدبخت ها وام صد میلیونی هم به چشم نمیبینن

فکر کن با یه لباس گل گلی نشستی رو مبل داری چاییتو میخوری با حساب ۵ ، ۶ میلیونی بعد یکی اومده میگه هزاران میلیارد وام بردینو چمیدونم چیکار کردین😂😂

بعضیا همینجوری هستن اهمیت نده بهشون

منم کاری نداشتم همونجور که گفتی 

ولی از یجایی به بعد طرف فکر میکنه مثلا حقی به گردنت داره که تو نباید بهش حرفی بزنی 

بعضیا همینجوری هستن اهمیت نده بهشون

با چندنفر دیگه هم ذرگیر شده الان سر اینکه اونا گفتن چرا تحمل نظرات بقیه رو نداری

برو نکاه کن توروخدا چه حرفای بی ربطی میزنه🤦🏽‍♀️

باور کن طرف همسن بچه خودمه جز کتابای دبیرستانش فکر نکنم کتاب دیگه خونده باشه یا جز عوارضی شهرشون اون ...

نه توی مجازی نه توی زندگی واقعی، جواب هرکسی را نباید داد، با هرکسی نباید بحث کرد، هرکسی را نباید نصیحت کرد، با هرکسی نباید تجربیاتت را در میون بذاری.

وقت و اعصابتون اینقدر بی ارزش نیست سر موضوع کم ارزشی بخواد از بین بره.