2777
2789
عنوان

28 سالگی

108 بازدید | 3 پست

کهذچند وقت دیگه میشم 28  مجرد 

مسخره اس بخواد کنکور بده؟ در کنارش خیاطی هم یاد بگیرم

قلبم یه جور میشه حس دیر بودن و مجرد بودن و..... دیونم میکنه

یا دیره یه رشته ای بزنم مثل زیست شناسی بعدش ازمون استخدامی شرکت کنم و در کنارش هم همون خیاطی یادبگیرم 

نه اتفاقا چرا دیره؟؟؟برو دنبال چیزی که دوست داری هیچوقت برای شروع دیر نیست،،موفق باشیییی

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به دنبال کسب درامد هستید، خیلی از مشاغل ازاد نیازی به مدرک دانشگاهی ندارن. تو دانشگاه هم عملاً چیزی به شما یاد نمیدن که بدردتون بخوره.

تحقیق کنید چه شغلی درامد خوبی داره و بهش علاقه دارید، همون رو یاد بگیرید. مهارت داشتن بهتر از مدرک داشتنه.

من چون خودم از مدرک دانشگاهم استفاده ای نکردم از دانشگاه رفتن پشیمونم. فقط خوبی دانشگاه این بود که نسبت به جامعه خیلی محیط سالمتریه و آدمهای بهتری اونجا هستن. دوستهای خوبی میتونید بدست بیارید.