2777
2789

نمیدونم چه گناهی کردم گیر اینا افتادم 

فقط وقتی کار دارن پول میخوان میان پیش ما و انقدر خوب میشن بعد که کارشون راه میفته فقط متلک و بی احترامی و‌مهمونی میگیرن ما رو‌ دعوت نمیکنن مادر شوهرم زنگ میزنه هر چی دلش میخواد میگه همسرم‌خیلی نگران نظر مادرشه

میشه برا رسیدن به حاجتم برام دو تا صلوات بفرستین 

زندگیم داره نابود میشه😭😭😭

عزیز ترین فرد زندگیم رو دارم از دست میدم

از خود امام رضا خواستمش و بهم داد حماقت گردم و دارم از دستش میدم دعا کن بمونه برام دارم نابود میشم بغض خفه ام کرده نمیتونم به کسی بگم

...

میشه برا رسیدن به حاجتم برام دو تا صلوات بفرستین زندگیم داره نابود میشه😭😭😭عزیز ترین فرد زندگیم رو ...

ایشالا که همه چیز درست میشه بسپار به خدا 

ایشالا که مشکلت حل میشه گلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سوال رو منم بارها میپرسم از خودم که چه گناهی کردم که با این خانواده وصلت کردم 🤦. 

برای منم همین طوری هستن تا کارشون گیره هر دقیقه زنگ میزنن حال شوهرمو میپرسن اما کارشون که تموم میشه اصلا خبر شوهرمو نمیگیرن. البته اونا با من و بچم کاری ندارن فقط پسرشون. 

این سوال رو منم بارها میپرسم از خودم که چه گناهی کردم که با این خانواده وصلت کردم 🤦. برای منم همین ...

مادر شوهر من هر وقت کار داره زنگ میزنه قربون صدقه میره کار که نداره زنگ میزنه به من متلک و تیکه 

مهمونی میره یا مهمونی میگیره اصلا ما رو دعوت نمیکنه 

ولی عید که میشه ما هر حا بریم میگه منم میام 

همسرم به شدت نگران اینکه مادر و برادرش بهش نگن تو بدی

این سوال رو منم بارها میپرسم از خودم که چه گناهی کردم که با این خانواده وصلت کردم 🤦. برای منم همین ...

چه خوبه که با شما کاری ندارن 

خیلی دلم میخواد جدا شم از همسرم ولی میترسم

... قوم شوهرهمینن دیگهـ نبایدبیشتراز این توقع داشت ازشون.

هفته پیش پول میخواستن انقدر خوب شده بودن حال که پولو گرفتن دیروز زنگ زده هر چی از دهنش دراومده میگه به من 

جواب تلفنش رو هم که ندم قیامت میشه

مادر شوهر من هر وقت کار داره زنگ میزنه قربون صدقه میره کار که نداره زنگ میزنه به من متلک و تیکه مهمو ...

خدایی خجالت نمیکشن اینا یعنی اصلا پیش خودشون فکر نمیکنن خب بابا طرف می‌فهمه که به خاطر منافع خودتون داری قربون صدقه الکی میری. والا بگم شوهرت باید تذکر بده میبینم تو زندگی خودم خدایی بی فایده هست شوهر من برعکس شوهر تو بهشون گفته که اره منو ساده فرض نکنین من می‌دونم تا کارتون گیره میان سمت من اما اونا بازم سری بعد به همون کارشون ادامه میدن. 

به شوهرم گفتم اینا از قصد این کار رو میکنن تا ما حرص بخوریم. برای همین شوهرم بلاک کرده اما بازم زنگ زنگ میزنن اصلا آدم نمیشن. 🤦🤦🤦

چه خوبه که با شما کاری ندارن خیلی دلم میخواد جدا شم از همسرم ولی میترسم

اره اصلا انگار عروس و نوه ای ندارن. بچمو ده ماهه ندیدن سراغی ازش نمیگیرن. فقط حال شوهرم رو میپرسن و قربون صدقه پسرشون میرن. اونم من می‌دونم از قصد اینکار رو میکنن که من حرص بخورم. 

نه بابا چرا جدا بشی تو هم مثل اونا باش مثل خودشون رفتار کن تا حرص بخورن.