2777
2789
عنوان

ی لحظه بیایین

92 بازدید | 4 پست

بچه ها من خونم مبله نیست دلم میخاد فرشامو عوض کنم و مبلش کنم ،ازاونجایی ک خونه نداریم و خونه پدر شوهرم هستیم از ی طرفم حقوق شوهرم خیلی کمه اگرم بخام این وسایل و بگیرم باید قسطی بگیرم،موندم چیکار کنم بگیرم یانه ،بنظرتون کار درستیه یا پس انداز کنم بهتره البته والا پس اندازم نمیشه کرد با این حقوق کم،هم دلم میخاد خونم شیک باشه هم میگم ولش کن خودمونو تو قرض نندازیم،نظر شما چیه

خدایا خستم پس کی ب دادم میرسی

بنظرمن بگير ادم نبايد چيزايي كه دلش ميخادو بنداز فردا معلوم نيس دور از جون شماها فردايي باشه يانه وسايل خراب شدني نيس كه ١٠سال ميشه استفاده كني تا اونموقع هم خدابزرگه خونه دارميشي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اول پس انداز کن

تو این دوره زمونه هیچ کس تو موقع گرفتاری به داد ادم نمیرسه

یه حساب باز کن که نتونی فعلا پول برداری مثل بانک مهر ایران

بعداز 6 ماه بهت برابر موجویت وام میده

اینطوری هم پول داری هم وام و اروم اروم قسط میدی پول خودت هم میتونی برداری

و وسایل بخری .پس عجله نکن

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت