2777
2789
عنوان

بالاخره ...

259 بازدید | 19 پست

بلاخره عضو شدم بعد از یکسال خواننده ی خاموش بودن     من به خاطر کارم و تناسب شغلی ام همیشه دنبال هم چین سایت هایی میگشتم بلاخره یافتم بنده روانشناس هستم اگر سوالی داشتید درحدی که معقول و دورازادب نباشه پاسخگو هستم

توپ تانک فشفشه   بقیشو نمیگم شرنشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش اومدییییییییی وای خیلی نیاز دارم بهت خخخخخ

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!

مدرکتون چیه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

چند روز بود اصلا نميديدمتون فكر كردم شما هم از سايت رفتين😔😭

آخی فرفری  

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

خوش اومدی خانوم روان شناس! اتفاقا اینجا بهت نیازه ... مطب داری؟

فعلا نه عزیز اما اگر خدا عنایت کنه ایشالا بعدها فعلا سرمایه ام درحد مطب نیست

توپ تانک فشفشه   بقیشو نمیگم شرنشه