بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
فکر خاصی نمیکنم اما خب از الان موهات خراب میشه و اینکه برای چه کامپوریت و چه رنگ جای خوب برو ابروهاتم نریز با دکلره ممنون
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
حیف موهات ابروهاته تو این سن ..کامپوزیت هم جالب نیست
یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎. باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎. من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎. من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎ 🤍🦋°•●•°🦋🤍 ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود من تهی خواهم شد از فریاد درد.. __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.) __________________________________________________. نگرش مثبت باعث واکنش زنجیرهای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت میشود. _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱