2777
2789
عنوان

خانمهایی که خیانت دیدند بیایید

5820 بازدید | 214 پست

الان بعد دو سال چرا باید یادم بیوفته که وقتی از سفره خونه باهم اومدند بیرون در حال بگو و بخند شوهرم چی گفت که اون خونه خراب با قهقه زد پشت شوهرم

دوباره انگار تمام صحنه ها داره از جلو چشمم رد میشه

چرا هیچوقت با من اونطور گرم حرف نزده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سال که طبیعیه عزیزم. من بعد از ده سال هنوز یادش می افتم اشکم میاد‌. اون هرزه برای اینکه اذیتم کنه یه اهنگ از ابی رو میذاشت هنوز اون اهنک رو میشنوم دستام میلرزه

عادیع عزیزم و  حتی خوشبخت عالم هم بشی یادت میاد و دردت میگیره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تا ابد یادت میمونه عزیزممگر بری مشاور تکنیکی بده

رفتم چه فایده گفت شوهرمم بیاد که نرفت من اگاه شدم اما این راه رو‌نباید یک طرفه میرفتم باید اونم یاد میگرفت چطور باهام برخورد کنه

منم صدای لاسیدن وقربون صدقه رفتنشون هنوز یادمه تا ابد یادم میمونه امشبم سراینکه تو رابطه با شوهرم سردرفتار کردم کتک خوردم و تهدید شدم

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

خوده خیانت قصه پرغصه ای هست ولی بنظرم گاهی درد و رنج ها یهو بی علت ب ادم حمله میکنن من تو دوران تخمک گذاری یادم ب ظلمای مادرشوهرم خیلی میفته ک گاهی میفتم ب گریه الان چهارسال میکذره ک من باهاش قطع ارتباطم ولی اون ظلمای بی علت یهو به اعصاب و احساس و روانم حمله میکنن حس میکنم اون افزایش هورمون خودش ادمو ب سمت ناامیدی و خشم میکشونه وانگار ذهنو تحریک میکنه درد و رنج عمق رو ب یاد بیاره