الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دو سال که طبیعیه عزیزم. من بعد از ده سال هنوز یادش می افتم اشکم میاد. اون هرزه برای اینکه اذیتم کنه یه اهنگ از ابی رو میذاشت هنوز اون اهنک رو میشنوم دستام میلرزه
عادیع عزیزم و حتی خوشبخت عالم هم بشی یادت میاد و دردت میگیره
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خوده خیانت قصه پرغصه ای هست ولی بنظرم گاهی درد و رنج ها یهو بی علت ب ادم حمله میکنن من تو دوران تخمک گذاری یادم ب ظلمای مادرشوهرم خیلی میفته ک گاهی میفتم ب گریه الان چهارسال میکذره ک من باهاش قطع ارتباطم ولی اون ظلمای بی علت یهو به اعصاب و احساس و روانم حمله میکنن حس میکنم اون افزایش هورمون خودش ادمو ب سمت ناامیدی و خشم میکشونه وانگار ذهنو تحریک میکنه درد و رنج عمق رو ب یاد بیاره