خونه ی ما ۱۴ سال ساخت هست و نوساز هم نیست ولی هزارپا داره چه سمی بزنم چه کار کنم ؟
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پودر سم مورچه ؟؟ یا خود مورچه ؟ از کجا گیر بیارم ؟
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
وای منم الان یه مارمولک رفت تو اتاقم ۲ شبه درشو کیپ کردم دیگ نمیدم تو اون اتاقاتاقم شده واس مارمولکه ...
آخی
واقعا سخته ولی باز مارمولک نمی گزه اما هزارپا گزشش خیلی دردناکه
پودر حشره کش بهش میگن در اصل من میگم پودر مورچه😂یجاهایی هست سم میفروشنابزار فروشااینا معمولا دارنش
سپاس گزارم 💐