2777
2789

کلا مرداد ماه بدیه. از اسمش هم پیداست. من تا جایی که میتونم با احتیاط این ماه رو میگذرونم و ارتباطاتم رو کم میکنم که مشکلی پیش نیاد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افتضاح بود...

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

خب چراااا رف

چی بگم والا

شوهرش اینجا کار پیدا نکرد گفت الا بلا باید بریم فلان شهر اونجا کار کنم ولی خب اگه واقعا اونجا کار میکرد نمیسوختیم اونجام همین اشه و همین کاسه فقط خاله منو از این شهر به اون شهر کرد

کاش فقط مریضی بود

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
من خیلی بد بودم این ماهه

انشالله به سمت آخرای شهریور میره بهتر میشه. مهر دیگه اکیه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.