سلام خاله . شبتون بخیر خوب هستین . منم همسن و سال پسرتونم دقیقا مثل پسر شما رد شدم کد ۶ خوردم خدا لعنتشون کنه مصاحبه ام خیلی عالی بود مصاحبه گرا بهم احسنتم گفتن حتی آشناهای پدرم بودن(پدرم فرهنگیه) رفته بودن پیش پدرم کلی تعریفمو کردن که عالی مصاحبه داده و حتی یکیشون گفته بود خدا پسرتو حفظش کنه واسه این نظام . خاله نمره خام ارزیابی شایستگی پسرت چند شد که ردش کردن؟
همش و همش و همش بستگی به اون نمره داره . کشکی و دلبخواه اون نمره رو وارد کردن . حتما حتما حتما حتما برید اداره کل استانتون اعتراض کنید نذارید حق جوونتون پایمال بشه . منم رفتیم اعتراض کردیم و بازم قراره بریم یکیشون اشنامونه گفت تهتوش رو در میارم و نمره واقعیشو بهش میدم . از خدای یکتا میخوام پسرتون و تمام کسایی که حقمون هست قبولی به حقمون برسیم بخدا خیلی گناه داریم این نسل...شب رو روز درس خوندم حتی توی سربازیم هم درس خوندم خیلی وقتا خونمون شلوغ بود مامانم تازه زایمان کرده بود تو عید من هر روز میرفتم اطراف شهر و توی طبیعت درس میخوندم . حقمون این نیست اینقدر راحت الکی حقمون رو پایمال کنن . به بارگاه حضرت ابوالفضل قسم حق منو و امثال پسر شما رو پایمال کردن به هیچ وجه کوتاه نیاید . پیله کنید بهشون اون جایی که از پسرتون مصاحبه گرفتن مدارک و مستندات رو در بیارن ببینن چرا باید نمره مصاحبه به پسرتون کم بدن؟ پسرتون و باباش حتما بفرستیدشون اداره کل و برن قسمت بازرسی بگن خود مسئول وارد کردن نمرات مصاحبه در سایت سازمان سنجش آقای سمیعی اعلام کردن که اشتباهاتی صورت گرفته و نمره ها رو خیلیا رو جا به جا وارد کرده . به ولای مرتضی علی قسم شبی که نتایج اومد فهمیدم اینطور داستانی پشت قضیه اس و اگه حقمون پایمال بشه بخدا من یکی سکته میکنم از شدت غضه