سلام خانوما من کاربر جدیدم ۸ماهه ازدواج کردم و بچم دختره خانواده همسرم حتی یه نفرم دختر نداره و به شدت پسری هستن شوهرم از اون اول دختر دوست داشت و به همه هم میگفت بهم میگفت به همه میگم تا اگر بچمون دختر شد کسی نتونه اذیتش کنه من عاشق دخترم اما خانواده همسرم وقتی فهمیدن کلی بهم کنایه زدن و اذیتم کردن هی بهم میگن اشکال نداره غصه نخور تنش سالم باشه منم بهش میگم من و پدرش از خدا ممنونیم چون همونی رو بهمون داده که میخواستیم و ما عاشقشیم خانوادشون خیلی کوته فکرن اصلا نمیدونن این حرفا چه قد اذیتم میکنه شوهرم همش میگه بس کنن اما تمومی نداره اعصابم خیلی ضعیف شده حالم خوب نیست شوهرم بیچاره خیلی دلداریم میده سعی میکنه حواسمو پرت کنه ولی نمیتونه خیلی نگران اینده دخترمم که قراره چه قد مورد ازار اینا قرار بگیره مورد مشابه من هست بین شما خانوما کمککککک
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بنظرم زياد بهشون توجه نكن و خودتو خوشحال نشون بده تازه مهم خودتو شوهرتي كه جفتتون دختر دوست دارين پس كاري به بقيه نداشته باش بچه كه بياد خودشو تو دل همه جا ميكنه عزيزم نگران نباش
باباسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باباسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باباسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!
خوده تو نگران این حرفا نکن ایشالله تنش سالم باشه خوانواده شوهرتم همونطور که گفتی دختر ندارن تا از لذتش بدونن ایشالله که به دنیا بیاد ببین دختر قندت چطور خودشو تو دل همه جا کنه
بزار بچه ت بدنیا بیاد اونوقت انقد براشون شیرین باشه که نگو....کلا دخترا خیلی شیرینتر از پسر هستن بخصوص برای خانواده ای که تا حالا دختر نداشتن فعلا به حرفهاشون بی توجه باش تا بچه ت بدنیا بیاد اصلا هم نگرانی به خودت راه نده چون برای یه خانوم باردار نگرانی خوب نیست