2777
2789
عنوان

چجوری تب بچه مو بیارم پایین

119 بازدید | 19 پست

سلام خانما پسرم از صبح تب کرده داره دندون در میاره الان تبش زیادتر شده امروز دارو دادم خوب شد نیم ساعت پیشم براش شیاف گذاشتم ولی هنوز تبش بالاس چیکار کنم 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

آب سیب بده بهش 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه فقط حتما یا بروفن بده یا استا هر4 ساعت

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

چرا نمی بریش دکترخودت داری میگی از صبح تب دارهگناه داره طفلکی

بردم ایبوبروفن داد با شیاف با یه سری ویتامین ولی الان ازین تب  میترسم گفتم شاید کسی فکری داشت کمکم کرد 

دارو بهش چی دادی؟بعضی از بچه ها بروفن بهتر از استامینوفن جواب میده

دکتر بروفن نوشت همونو دادم استامینوفن هم داریم ولی ندادم ترسیدم همه رو باهم بدم فقط شیاف گذاشتم و بروفن دادم

دکتر بروفن نوشت همونو دادم استامینوفن هم داریم ولی ندادم ترسیدم همه رو باهم بدم فقط شیاف گذاشتم و بر ...

همه رو با هم نده ولی هر چهار ساعت شربتش رو بده دائما هم پاشویش کن تبش میاد پایین

همه رو با هم نده ولی هر چهار ساعت شربتش رو بده دائما هم پاشویش کن تبش میاد پایین

نمیدونم چرا بعد از یکسال ونیم که از مادر شدنم میگذره هروقت تب میکنه یا چیزی میشه خیلی دست وپامو گم میکنم الان اصلا نمیدونم باید چیکار کنم دارواشم دادم ولی خیلی میترسم

نمیدونم چرا بعد از یکسال ونیم که از مادر شدنم میگذره هروقت تب میکنه یا چیزی میشه خیلی دست وپامو گم م ...

نترس معمولا تب  پروسه ی یکی دو روزه رو داره داروهای رو سر تایم بدی حالش بهتر میشه مایعات هم دائما بهش بده میلش ب غذا نیست میدونم زورش نکن ولی مایعات زیاد اصلا فراموشت نشه داخل آب ولرم ی مقدار هم سرکه و نمک بریز موقع پاشویه