2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲شانس قبولی داره؟

کد۵عالیه ۹۰درصدقبولی شنبه بروگزینش استانتون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم نگرانی نداره اعتراض میزنی دوباره ازتون مصاحبه و تعهد میگیرن ورودی بهمن میرین دانشگاه❤️

شما کد خوردین؟ 

کسی میشناسین کد خورده بعد قبول شده؟؟ 

خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو

سلام 

من فاطمم از تهران و پارسال ۳ تا رشته رو کد۵ خوردم

کد۵ یعنی فرصت ۳ تا اعتراض

اعتراض اول باید بری هسته ی گزینش شهرو شهرستانت و احتمال صدی به نود یک مصاحبه ی عمومی با نام دفاعیه ازت میگیرن 

اونروز بهت مشکل مصاحبه و علت رد شدنتو میگن و تو باید به بهترین نحو ممکن از خودت دفاع کنی و بزنی زیرش که آقا من همچین مشکلی ندارم و سوتفاهم شده و بسیار بسیار مقید به دین اسلام و نظام جمهوری و مطیع رهبرم 

اگر اعتراف کنی که حق با شماس و جنین مشکی دارم،عین بنده رد میشی و ۳ الی ۴ ماه بعد لیستی شامل قبولی های اعتراض اول میاد که شما بعلت صداقت و سهل انگاری تو اون لیست نیستی 

مشابه شرایط من وارد اعتراض دوم میشی

یه چالش خیلی سخت و نفس گیر

از هر استانی که باشی باید پاشی بری تهران وزارت آموزش پرورش توی میدون فردوسی 

اونجا اعتراض دومت رو ثبت میکنی و روال کار ۵ ماه طول میکشه 

بنده بهمن پارسال اعتراض زدم هنوز که شهریور ماهه در انتظارم 

اگر این بار هم قبول نشم اعتراض سوم میزنم به دیوان عدالت و اینبار جدی وارد مرحله ی شکایت کردن میشم

تنها کسایی تو اعتراض کد۵ دانشگاه فرهنگیان قبول نمیشن که مشکل پرونده شون سیاسی و حمایت از صهیونیست و اسرائیل و مشکل فضای مجازی اعم از چت غیراخلاقی و رابطه های نامشروع باشه و یا حتی اینکه تو گفتگوهای محلی و در تماس با آشنایانتون که روز ثبت اعتراض شماره شون رو ازتون میخاد از شما بد گفته بشه

انشالله قبول میشیم

سال پیش از اعتراض اول ۳۸۰۰ نفر قبول شدن تو ایران و در بهمن ماه وارد دانشگاه فرهنگیان شدن

۶۳ نفر اونها از دوستان خودم بودن

امیدوار باشین 

؛)