2777
2789
عنوان

دعوام با نامزدم😭کل هفته نبود

462 بازدید | 34 پست

شنبه شب از پیشم رفت..صبح یکشنبه یکی از بچه های اقوامشون فوت کرد..کل یکشنبه رو نبود بخاطر مراسم دفن و اینا...شبش اکمد عذر خواهی کرد گفت خستست و خوابید

دوباره دوشنبه هم مراسم..شبش اومد دعوام شد باهاش ک یعنی چی ۴ساعت ۴ساعت پیاممو سین میزنی دیگه چقدر سرت شلوغه..معذرت خواهی کرد و اشتی کردیم

امروزم باز همینطور در حد کوتاه پیام عزیزم الان مراسمه..الان سرخاکیم.‌شبش دوباره مراسم..بعد مراسم رفتن خونه پسرعمش اینا که نیومده بودن مراسم و دلخور بودن

وقتی زنگ زدم گفت مزایم تموم شد داریم میرم اونجا ، ب روم نیاورم خدافطی کردم

هستین بقیشو بزارم?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی اومد زنگ زد ، خیلی عصبانی بودم گفتم تازه یادت اقتاده زن داری؟؟؟

هی گفت ببخشید گفتم بار اول و دوم نبود ..کل هفتت همین بود گو گفتم خرابش کردی

عدر خواهی کرد ولی نبخشیدمش

خیلیی حالم بده اخه چقدر بی انصاف

کل هفته رو همین بود.  الان با یه عذر خواهی ساده میخواد رفع کنه

عزیزم درکت میکنم🥺ولی توام اونو درک کن عزیز از دست داده تو شرایت خوبی نیست الان مجبوره کنار خانواده ...

بابا اصلا واجب نیود ک امشب برن خونه پسرعمش

ولی چون بقیه خواستن رفت!!من کجای زندگیش بودم؟؟

دیشبم ناراحت بودم سر نبودنش امشب باز بدتر

دیگه نمیتونم تحمل کنم بخدا خیلی سختهههه

من مراسمو گفتم اره حق داره ولی اونجا مهمونیو کجای دلمممم بزارمممممم

عزیزم درکت میکنم🥺ولی توام اونو درک کن عزیز از دست داده تو شرایت خوبی نیست الان مجبوره کنار خانواده ...

نوه ی عمش فوت شده

دو تا پسرای عمش باهم قهر بودن

اون پسری ک بچش فوت شد با برادرش قهر بودن

شوهرم منم با خواهرجونش و زن پسرعموش تصمیم گرفتن برن خونه پسرعمش ک نیومده مراسم..رفتن پسرعموشو گرفتن و چهارتایی رفتن خونه اون پسرعمه 🥲🥲حالا کی?ساعت۱۰شب ک از خونه عمشون تشریف اوردن یک راست رفتن اونجا مهمونی

وقتی اومد زنگ زد ، خیلی عصبانی بودم گفتم تازه یادت اقتاده زن داری؟؟؟هی گفت ببخشید گفتم بار اول و دوم ...

عزیزم اینکه همش عذرخواهی کرده بنی شرمندست🥺 درکش کن تو شرایط بدیه درسته که باید کنارت می‌بود ولی دلیل نمیشه وقتی عزیزشو از دست داده اینجوری بهش بگی

بهت حق میدم ناراحت بشی ولی بخاطر شرایط الانش چیزی بش نگو بجاش بگو‌ خودت حالت خوبه!؟ بش بگو فک میکنم خیلی شرایط سختی باشه از دست دادن یه عزیزی برات من همیشه کنارتما اگه یه شونه خواستی که سرتو بزاری روش درد دل کنی  من هستم  درک میکنم که تو شرایط بدی هستی الان ولی منم دلم برات تنگ میشه لطفا وقت کردی یه سرم به من بزن

بابا اصلا واجب نیود ک امشب برن خونه پسرعمشولی چون بقیه خواستن رفت!!من کجای زندگیش بودم؟؟دیشبم ناراحت ...

آها اینم هست چرا تورو با خودش نبرد بعد 

از لون طرفش بعد از فوت و مراسم خاکسپاری چه مهمونیه!؟😐

عزیزم اینکه همش عذرخواهی کرده بنی شرمندست🥺 درکش کن تو شرایط بدیه درسته که باید کنارت می‌بود ولی دلی ...

اره شب اولم اینارو گفتم..گفتم درکت میکنم عزیزدلم و برو استراحت کن اصلا عیب نداره ثربونت بد

ولی بار شب دوم باز شب سوم

امشب دیگه الکی الکی رفتن اونجا

کوره اتیشم الاننننننننننننن😭😭همینقدر بی ارزش ک با خودش نگفت گل روز نبودم الان نرم خونه پسرعمم ک واجب نیست..برم از دل زنم در بیارم اصلا دلم براش تنگ شده کل هفته وقت نگذروندم باهاش!!اصلا خبری از دلتنگی نیست خواهر

من تر زدم تو این انتخابمممممم خیلی حالم بده

آها اینم هست چرا تورو با خودش نبرد بعد از لون طرفش بعد از فوت و مراسم خاکسپاری چه مهمونیه!؟😐

من شوهرم دیگه ام..دوران عقدمونه

حتی سر این موضوعم ناراحت شده بودم ک چرا نگفتی بهم فلان روز مراسمه من از بقیه باید بشنوم?

ای خدا منو مرررگ بده راحت شم حالم خیلی بده

دیگه ازش بدم میاااد..متاسفم واسه خودم..بره گمشه باهمون فامیلاش

اره شب اولم اینارو گفتم..گفتم درکت میکنم عزیزدلم و برو استراحت کن اصلا عیب نداره ثربونت بدولی بار شب ...

اره گاهی وقتا مردا همچینن بهت حق میدم ناراحت بشی نمیدونم چی بگم چکارش کنی بعدا که برگشت پیشت یه کم براش قیافه بگیر بعدش پرسید چیه بگو‌من ناراحت شدم دلم برا تو تنگ شده ولی تو رفتی مهمونی

اره گاهی وقتا مردا همچینن بهت حق میدم ناراحت بشی نمیدونم چی بگم چکارش کنی بعدا که برگشت پیشت یه کم ب ...

دلم نمیخواد ببینمش حتی

فردا قرار بود بیا اینجا که باخانوادم و مهمونای مامانم اینا بریم کوه..ولی دلم نمبخواد باهاش روبرو شم

بهش پیام بدم بگم من فردا کوه نمیرم هستم خونه..توام ب مراسما برس..بگم ب این تنهایی احتیاج دارم چی؟