2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم خونه داربشم

247 بازدید | 27 پست

فقط آرزومه یه اتاق باشه واس خودم باشه باخانواده شوهرم زندگی میکنم خستم خسته نمیدونیدچه زجری دارم میکشم😔دیروزرفتیم بانک شایدبشه یه وامی چیزی بگیریم(شهرماکوچیکه با۱میلیاردهم میشه خونه خرید)گفتن واس۸۰۰م وام ماهی ۳۳م بایدقسط بدیم آخه باحقوق کارگری ازکجابیاریم آخه😭

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تف به این اوضاعآدما به دو دسته ی خیلی فقیر و خیلی پولدار تقسیم شدن....

😭😭😭😭خیلی فقیریم  الان احساس پوچی میکنم

وقتی خدا یه آرزو تو دلت ميندازه 

مطمئن باش راه رسیدن بهش رو هم برات میذاره 

پس امید داشته باش به خدا

ان شاالله بزودی بری توی خونه خودت

برای خونه دار شدن منم یه صلوات بفرست.منم برات آیت الکرسی میخونم

خب کمتر بگیرین در حد رهن کردن یه خونه بعد که قسطش تموم شه یه وام دیگه میگیرین با پول رهن خودتون و وا ...

فکرمیکنی باپول رهن خونه میشه خونه خرید؟تاماقسط اینوتموم کنیم خونه هادوبرابرمیشن

منم آرزوم همینه،بخدا خسته شدم هرچی بچه هام میخوان بخاطر پس انداز برای ساخت خونه، نمیشه بگیرم

پس کی به آرامش میرسیم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

وقتی خدا یه آرزو تو دلت ميندازه مطمئن باش راه رسیدن بهش رو هم برات میذاره پس امید داشته باش به خداان ...

ممنون عزیزدلم صلوات فرستادم دعاکن ازاین شرایط دربیام صاحب خونه گفت پاشید

عزیزم درکت میکنم واقعاخدا هممونو کمک‌ کنه بحق صاحب عصر

نخوردیم نه گشتیم نه پوشیدیم که صاحب خونه بشیم انگاراونم نمیشه 

منم آرزوم همینه،بخدا خسته شدم هرچی بچه هام میخوان بخاطر پس انداز برای ساخت خونه، نمیشه بگیرمپس کی به ...

منم همینم به خدادلم واس بچه هام کبابه شرمندشونم فک نمیکردم به این نقطه اززندگی برسم