سلام...خانوما اگه پسر بالای سی و دو سه سال بیاد واسه خواستگاری چه خصوصیتی بیشتر در الویت شماست؟چه امکاناتی داشته باشه؟حداقل تفاوت سنی چقدر باشه؟چهره تا چه حد مهمه؟آیا کسی که تو عقد جدا شده یا نامزدی قبول میکنید؟ازدواج با فرد کوچیکتر از خودتون خوبه یا نه؟چه شغلهایی رو اصلا قبول نکنیم؟ایا موافق این هستید که آقا بگه حتما باید کار کنید ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوسش داشته باشیبدون عشق با پسر پادشاهم ازدواج کنی یه روتین تکراری مسخره س
عزیزم اون عشق ک تو فیلما و سریالا میبینید در واقعا شاید ۵ درصد باشه ادم باید با عقل ازدواج کنه بعد ک ازدواج درستی داشت احساسات درگیر میشه و عشق درستی شکل میگیره قبل اینکه احساس درگیر بشه باید با عقل سنجید
من اون قسمت اشتباه متوجه شدم اینکه بگه حتما باید کار کنی نه ینی چی حتما کار کنی منطقی باید پشت این ح ...
والا تو شهر ما فقط دنبال دختری هستن که کار بره اونم بیشتر رسمی دولت باشه...بعد من تا میگم انتخاب با منه نه با اجبار میگن افکارت پوسیده اس قدیم باید فقط مرد میرفت سرکار
والا تو شهر ما فقط دنبال دختری هستن که کار بره اونم بیشتر رسمی دولت باشه...بعد من تا میگم انتخاب با ...
الان کلا جامعه ی جور شده همه دنبال دخترین ک بره سرکار به قول شما اونم دولتی
ولی هیچ کی نمیره بگه حتما باید بری سرکار اینش بده
ولی خب منم برم سرکار شاید دلم بخواد مثلا ۱۰ سال یعد نرم ادمه دیکه نظرش عوض مبشه ضمن اینکه مخارج زندگی عرفا و قانونا با مرده زنی هم میره سرکار دوس داره یا خودش خواسته کمک خرج باشع بایدی نیست
الان کلا جامعه ی جور شده همه دنبال دخترین ک بره سرکار به قول شما اونم دولتی ولی هیچ کی نمیره بگه حت ...
دقیقا ولی خیلی بدم میاد از اینکه انتخاب بابت شغل باشه و درامد....بی عرضه بودن یه مرده ک نتونه مسئولیت یه زندگی بعهده بگیره اول زندگی وگرنه زندگی مشترک پر چالشها