2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت. تونسی. با. تنهایی زندگی. کنی. باخودت. عشق. کنی. باخودت. زندگی. کنی. و کاری. با کسی. نداشته. ب ...

همین الانشم تو افسردگی شدید و خلصه سپری میکنم با اینکه دورم شلوغه فقط ی دوست دارم ک کمی درک میکنیم همدیگرو ک اونم بخاطر  افسردگی مشترکمونه تازه من اوضاعم وخیم تره چون بیماری جسمی ام دارم

همین الانشم تو افسردگی شدید و خلصه سپری میکنم با اینکه دورم شلوغه فقط ی دوست دارم ک کمی درک میکنیم ه ...

کتاب. بخوان. 

ورزش کن 

فیلم دانلود. کن ببین 

ذهنت. رو. تغییر. بده 

آهنگ. شاد. گوش. بده 

شبا. هرچی. تو ذهنته. قبل. خواب. بنویس. رو. کاغذ.  یا. یاداشت. گوشیت. و بعد. پاک. کن. قبل. و.  بعد. خواب. ۵دقیقه. مدیتیشن  انجام. بده.    و. هروقت. یادت. افتاد. به این نفس. کشیدن.  سه. تانفس. عمیق. بکش.  و ازاین. به. بعد. به. ذهنت. دستور تغییر. بده. بهش بگو. تغییر. کن. اونجوری. که. دوست. داری. ذهنت. رو. بساز 

کتاب. بخوان. ورزش کن فیلم دانلود. کن ببین ذهنت. رو. تغییر. بده آهنگ. شاد. گوش. بده شبا. هرچی. تو ذهن ...

بخاطر بلایی ک سرم اومده گاهی حتی نفس کشیدن هم واسم سخت میشه 

چند ساله درگیرم و هنوز زندم ولی زندگیشو نمی‌دونم...

یکم عادت کردم ولی خستم چون انتظار داشتم بعد چند سال خوب شم ولی هنوز همونم 

البته من مشکل اصلیم مرزی بودنه ولی افسردگی هم دارم