2777
2789

من با رعایت موارد اصلاح سبک خانم فلورا تاجیک موفق شدم باردار بشم 

قبلش همش سرچ می کرذم که ببینم کسی موفق شده یا نه! الان چون خودم موفق شدم گفتم بیانش کنم که بقیه هم روحیه بگیرن 

بنده ۹ ماه توی پروسه اصلاح سبک بودم و ۱۵ کیلو کاهش وزن داشتم و موفق شدم طبیعی به لطف خداوند متعال و از کرم اقا امام رضا باردار بشم

امیدتون رو از دست ندید اقا امام رضا حتما حاجت میدن شما تلاش کنید قطعا به نتیجه می رسید 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

پیج bardariflora رو ببینید هر چی گفتند رو رعایت کنید کاملا رایگان توضیح دادند چکار کنید 

ان شاالله دامن منتظرا زودتر سبز بشه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

هر موقع میام اینجا می بینم کلی خانم درگیر تنبلی تخمدان هستن تنها راه نجات اصلاح سبک زندگیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.