دقیقا یادمه سال ۹۹ بود باردار بودم و من اون موقع تو سایت هم بودم چون کم سن بودم و بی تجربه ۲۳ سالم بود ، جاریم قبل من باردار بود و بعد بچش خود به خود سقط میشه ، بعد اون من باردار میشم یه شب خونه پدر شوهرم دعوت بودیم و حال روحی جاریم هم خوب نبود یهو برگشت گفت به مادر شوهرم اره به این عروستون برسید (منو میگفت ) اونوقت این عروستون( خودش ) باردار بود یه میوه براش نمیخریدید بعد این از اول با من بد بود 🙂☹️یهو برگشت سمت من گفت میدونم همچی زیر سر توعه بچه در برابر بچه بچمو ازم گرفتید ایشالا هیچوقت خوشی بچه رو نبینی اون بچه ای که تو شکمت داره رشد میکنه رو هیچوقت نتونی بغل کنی آمین😔هممون شوکه شدیم من زدم زیر گریه دعوا شد الانم ۴ ساله قطع رابطه ایم خدا نفرین آدمای بد رو خدا رو شکر قبول نمیکنه الان دخترم ۳ سالشه
ببین این وقتا فقط خندیدن ملایم و زل زدن تو چشمای طرف جواب میده
بخند بگو آره اره
اگه اون وسط خود زنی نکرد اسممو عوض میکنم😂
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ولی من واقعا حس کردم که حرفاش از ته دلش نبود و اونم بچه دوست داشته
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
به نظرم به دل نگیر مغزش کار نمیکردخ از شدت غم و هرچی اومد تو ذهنش گفته
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg