2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من امروز رفتم ترمیم کردم دندونام پر کردم دندون عقلم هم گفت سال دیگ باید بکشی

من ۴ تا نهفته داشتم

دوتاشو دیروز جراحی کردم

مامان دوقلوهای شیطون👼👼🏻

چند ساعته دندونتو جراحی کردی؟

درد داری؟

تا چند روز فقط غذای ابکی بخور حتما اب نمکم بخور فرقی نداره مقدارش چرا انقدر سختش میکنی یه اب نمک معمولیه دیگه...فعلا اصلا از نی استفاده نکن نوشیدنی و غذا های داغم نخور اصلا چیزای سفتو گاز نزن یه مدتیم نباید ورزشای سنگین کنی 

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.

چند ساعته دندونتو جراحی کردی؟درد داری؟تا چند روز فقط غذای ابکی بخور حتما اب نمکم بخور فرقی نداره مقد ...

تقریبا نیم ساعت دوتاش رو جراحی کردم

اخه دستیار دندون پزشکه بهم گفت مقدار اب نمک استاندارد باشه

منم انقد درد کشیده بودم فقط میخواستم فرار کنم گفتم باشه خدافظ

حین جراحی بیشتر ترسیده بودم ولی فشار دستش خیلی اذیتم میکرد

درد اصلیش بعد از جراحی شروع شد وقتی اثر بی حسی رفت

مامان دوقلوهای شیطون👼👼🏻
تقریبا نیم ساعت دوتاش رو جراحی کردماخه دستیار دندون پزشکه بهم گفت مقدار اب نمک استاندارد باشهمنم انق ...

یعنی الان هیچ دارویی تجویز نکرده؟

کمپرس اب یخ بزار روش ورم و دردشو تا حدودی کاهش میده.. 

منظورش این بوده نمکش خیلی زیاد نباشه که بخواد حالا اذیتت کنه که جز احتمالات کمه این..

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.

یعنی الان هیچ دارویی تجویز نکرده؟کمپرس اب یخ بزار روش ورم و دردشو تا حدودی کاهش میده.. منظورش این بو ...

چرا دارو داد

مترونیدازول داد

ژلوفن و آموکسی سیلین داد

دوتا امپول کتورولاک برام نوشت یکیشو همون روز جراحی زدم یکی دیگش مونده گفت هر وقت درد داشتی بزن

مامان دوقلوهای شیطون👼👼🏻
چرا دارو دادمترونیدازول دادژلوفن و آموکسی سیلین داددوتا امپول کتورولاک برام نوشت یکیشو همون روز جراح ...

خب دیگه پس خوبه اگه به موقع استفاده کنی طی دو الی سه روز حتی زودتر خوب میشی...