2777
2789
عنوان

عمل قلب باز

102 بازدید | 6 پست

سلام،اطلاع دارید اگر کسی عمل قلب باز انجام بده دیگه نمیتونه هیچ نوع عملی رو بعد از اون انجام بده؟

در حال حاضر به پزشک دسترسی ندارم تا فردا صبح

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغه بابای من بیس سال پیش جراحی قلب باز کردسال قبلم جراحی مغز بعلت تصادف

ممنونم از پاسختون

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
میتونه انجام بده عزیزمفقط پرونده پزشکیش مورد برسی قرار میگیره

سلام عزیزم تاپیکی که الان زدی رو میگم این وسایل واقعا از کجا پیداشون کردی به منم میشه بگی ؟!

سلام،فروشگاه های اینترنتی دارن.بعضی هاشوم رو هم از پیج های اینستا یا کانال های تلگرام خریداری میکنم

طبق قوانین سایت نمیتونم اسم ببرم

اما اسم محصولات رو سرچ کنید فروشگاه های مختلف میان که میتونید از بینشون فروشگاه های معتبر رو انتخاب کنید

مثلا سرچ کنید گردنبند ف.ال مروارید فروشگاه آنلاین.