2777
2789
عنوان

بارداری زیر ۱سال

266 بازدید | 5 پست

سلام

با بارداری زیر ۱سال ازدواج موافقید یا مخالف 

لدفن راهنمایی کنید 

تعداد رای : 24
نظرسنجی
موافق
6
25%
مخالف
18
75%

حداقل دو- سه سال 

قبلش چقدر با هم بودین ؟ رابطتون در چه حد بود ؟ سفرم میرفتین با هم ؟ 

به همه اینا ربط داره ، تو همون یه سال اول هر چقدرم همو بشناسین اینکه ازدواج کردین تو دوتا خونواده جدید وارد شدین و مسیولیت جدید دارین سخته. بچه بیاد و دوران بارداری دیگه بدتر میشه و بیشتر سخت میگذره .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظراکثریت اینجاهرچه زوداربهتره.چون خیلیهاکه میان به عشق بچه دارشدنه.ولی من به عنوان کسی که خودم بعد6سال بچه دارشدم ومشکلم داشتم.میگم بچه فقط هروقت احساس نیازکردی بهش ازلحاظ مالی وجسمی وذهنی باخودت کناراومدی وکاملاآماده ای بیار نه صرفاچون دیرمیشه.آمادگی روحی بالایی میخوادازبارداری بگیرتاالی آخر...ضمن اینکه وقتی بیارکه باشوهرت درآرامش وتوافق کاملی