2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاین کمکم کنید

61 بازدید | 11 پست

با ی آقایی آشنا شدم الان ۱ سال شده توی مجازی و من هی میخواستم کات کنم هی نمیذاشت کلی از ارتباطمون گذشته کلی اطلاعات راجبم داره اینکه کیم خونمون کجاس و خیلی چیزا تو حرفایی ک‌میزدم راجب خانوادم میدونه منم بچه بودم دلم میسوخت هی التماس میکرد نمیذاشت جدا بشم الان ۱ سال گذشته و میبینم هیچی ب هیچی ن سربازی تموم کرده ک شغلی داره ن پول داره ن سرمایه هیچی نداره خونه ماشین هیچی و میگه منتظر من بمون من واقعا دوست ندارم منتظر کسی باشم من دوست دارم زندگی عادی خودمو طی کنم امروز بهش میگم جدا شیم هی بهونه میاره میترسم خودم جدا شم بلایی سرم بیاره با اینکه بنظر آدم خوبیه ولی من میترسم راهنماییم کنید میدونم اشتباه کردم ولی من میبینم آینده ای ندارم همون هفته اول آشنایی تا الان مدام میگم جدا شیم خیلی حالم بده خستم

کات کن بابا ازچی میترسی؟

میترسم ک خدا منو نباشه نباشم طولش میدادم خودش هی ادامه می‌داد یهو میدیدم اومده برام نت خریده کادو خریده میگفتم نمیخوام تروخدا نخر حس میکنم مدیونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم ک خدا منو نباشه نباشم طولش میدادم خودش هی ادامه می‌داد یهو میدیدم اومده برام نت خریده کادو خر ...

خودت میدونی اینده ای نداره. اب پاکی رو بریز رو دستش کات کن خطت رو عوض کن اگه بیرون هم کادویی چیزی بهت داد نگیر. بخوای ادامه بدی هر دوتون اذیت میشین 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
خودت میدونی اینده ای نداره. اب پاکی رو بریز رو دستش کات کن خطت رو عوض کن اگه بیرون هم کادویی چیزی به ...

من پول پرست نیستم بخدا ولی اون هیچی نداره برای زندگی هیچی

خانواده منم ب شدت پولدار 

اصلا بهم نمیخوریم

من پول پرست نیستم بخدا ولی اون هیچی نداره برای زندگی هیچیخانواده منم ب شدت پولدار اصلا بهم نمیخوریم

میفهمم چی میگی عزیزم.  مگه تو لنگ اون ده تومن شارژی ک برات میفرسته ؟فقط بخاطر این میگم ک رابطه تون اینده خوبی نداره.  اگه ادامه بدی عذاب وجدانت بیشتر میشه چون هیچ وقت نمیتونی از ته دل دوستش  داشته باشی 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
میفهمم چی میگی عزیزم. مگه تو لنگ اون ده تومن شارژی ک برات میفرسته ؟فقط بخاطر این میگم ک رابطه تون ا ...

اره نمیشه من درک نمیکنم چرا ی عده میگن فلانی فقط برای پول منو میخواد یا فلانی منو میخواد چون خوشگلم

پولت زیباییت همه چیزت تو این دنیا دارن تورو تشکیل میدن این تلخه ولی حدااقل میتونه سراغ دختری بره ک از لحاظ مالی ضعیف باشه حدااقل همشهری باشه باهاش ن من