2777
2789
عنوان

حوصله بچه داری

287 بازدید | 18 پست

خانوما من از یه طرف دلم بچه میخواد از یه طرف دیگه حوصله اش رو واقعا ندارم که مدام ۲۴ ساعت حواسم بهش باشه مدام پیگیری کنم که بارداری سالم پیش میره یا نه؟؟ یعنی اونقد تو زندگیم استرس کشیدم حس میکنم دیگه تحمل استرس و نگرانی های بارداری و بچه داری ندارم از یه طرف دیگه سنم میره بالا شوهرم بچه دوست داره نمیدونم چیکار کنم سر دو راهی موندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا بچه میخواین دیگه این چیزارو باید تحمل کنی.

منم بعد ۹سال باهزاربدبختی الان حاملم واقعا سخته فقط میگم همین یدونه سالم بدنیا بیاد دیگه عمرااااااا تو فکر بچه ی دومی بشم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه بیار بعد پشیمونی میشی حسرت مادر شدن خیلی بده 

بچه ذوق‌و‌شوق زندگیه زندگی یکنواخت میشه درسته استرس و نگرانی داره ولی عشقش یه چیز دیگس

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

اگه واقعا بچه میخواین دیگه این چیزارو باید تحمل کنی.منم بعد ۹سال باهزاربدبختی الان حاملم واقعا سخته ...

بچه اوردن برای اونایی خوبه که یه لشکر ادم دورشون هست نه مثل من که همیشه همه چی مسولش منم زن بودن چقد سخته 

بچه اوردن برای اونایی خوبه که یه لشکر ادم دورشون هست نه مثل من که همیشه همه چی مسولش منم زن بودن چقد ...

دقیییییقا منم مثل شمام هم تو شهر عریبم تمام کارا و مدیریت و مسئولیت زندگی بامنه هم مادر ندارم ک بهم رسیدگی کنه ازترس نامادریم تاالان قایم کردم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نوزاد داری هم خیییلییی سخته

تاچ حد سخته واسه منی ک دست تنهام

تاچ حد سخته واسه منی ک دست تنهام

برای ماها که دست تنهاییم سختتره خواهرشوهرم ۴تا اورد هنوز هم میخواد بیاره چون دست تنها نیست پشتوانه داره از همه لحاظ برای این جور آدما خوبه

برای ماها که دست تنهاییم سختتره خواهرشوهرم ۴تا اورد هنوز هم میخواد بیاره چون دست تنها نیست پشتوانه د ...

خوشبحالش