2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه امروز لک بینی داشتم، دو هفته پیش تخمک گذاریم بوده، دارو هم مصرف نمیکردم بجز یدوفولیک

احتمالا لانه گزيني بوده

خدایا شکرت ک به آرزوم رسیدم .حتما خیری توش بوده ک الان باردار شدم.راضیم به رضات💕💕خداجونم از كنجدم محافظت كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دقیق نمیدونم چون اینسری یکم قاطی پاطی بود، من سوم شهریور سقط داشتم، بعد ده روز سونو کردم پاک بود کامل رحمم همش دفع شده بود، دکترم گفت چون کورتاژ نکردی مهر میتونی اقدام کنی، منم تخمک گذاریمون سه چهار روز مونده به مهر بود ک اقدام کردم، امروز لک داشتم و یکم درد پریودی، بی بی گذاشتم دیدم یه هاله انداخته

منم امروز  روز ٢٠ام پريودم هستش از فردا تا ١٠روز بايد دوفاستون بخورم به شدت دل و كمرم تير ميكشه ميخوام بيبي چك بذارم به نظرت بذارم؟؟؟

كيت تخمك گذاري هم روز ١٢پريودم رو روز تخمك گذاري مشخص كرده بود. الان بيبي بذارم جواب ميده  به نظرت ؟

خدایا شکرت ک به آرزوم رسیدم .حتما خیری توش بوده ک الان باردار شدم.راضیم به رضات💕💕خداجونم از كنجدم محافظت كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻