2777
2789
عنوان

دعوا با دخترم

602 بازدید | 36 پست

خانوما من باردارم 

12 هفتمه

ی دختر 10ساله دارم ک بشدت لجباااازه ظهری میگم بیا بگیر بخواب سرما خوردگی استراحت کنی زودتر خوب میشی

گفتم نه الا و بالله الان برم حموم دیکه بزور راضیش کردم بیاد کنارم رو تخت دارم بکشه

حالا اومده دراز کشیده سرش کرده تو گوشی با هزارتا حرف قربون صدقه گوشی گذاشته کنار بعد با پررویی داد و هوار که چرا باید بخوابم

منم دیکه عصبانی شدم سه تا محکم زدم تو سر و صورت و کمرش

اونم زااار میزد

ینی یه ذره مراعات نمیکنه من باردارم

حالم از زندگیم بهم میخوره

مقصر فقط شما هستی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

خو دختر ۱۰ ساله خوابش نمیاد نخوابه چی میشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا خب خوابش نمیاد این صدام بازیا چیه مسلمون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اشتباه اشتباه اشتباه 

مادرا یاد بگیرید دست رو بچه بلند نکنید! 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

خب خوابش نمیاد چیکار کنه؟  داری بهش زور میگی دیگههههه

مقصر و مسئول بارداری شما هم اون طفلک نیست 

انتظار درک نمیشه ازش داشت 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چرا؟اونم خیلی زبون درازهسرما خوردهحال نداره دیشب تا صبح از سرفه بیدار بوده

هرچی باشه شما حق نداری بزنی 

وقتی کنترل اعصاب نداری چرا بچه میاری عزیزم 

با مهربونی باهاش رفتار کن 

هرچی زور بگی بچه بیشتر لج میکنه 

مثلا نخوابه هیچ اتفاقی نمیفته 

بعدش هیچ وقت بچه ای که از خون خودته رو نزن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اشتباه اشتباه اشتباه مادرا یاد بگیرید دست رو بچه بلند نکنید!

دقیقا 

بعد کتک یه انسان دیگه میشید برای بچه 

شاید بروتون نیاره اما دیگه مثل مادر شما رو دوس نداره 

مثل یه فرد عادی بهتون نگاه میکنه