2777
2789

سلام...خدا از همه خانواده ها به دور کنه ولی به نظرتون کسی که از حکم قصاص قاتل عزیزش گذشته بعد یه مدت  پشیمون میشه؟

میدونم  خیلی ها با اعدام مخالفن و منم مخالفم ولی از طرفی بعد رضایت خانواده مقتول قاتل رو مدت کوتاهی تو زندان نگه میدارن و در اکثر موارد بعد دو سه سال آزاد میشه و بدون هیچ مشکلی زندگی میکنه...مثل بهلول قاتل شیما که خبرش پخش شد...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

نه من باشم ابدا ببخشم 

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره

یکی میبینی عمدی نبوده و سر یه چیز بیخود یهویی بوده

یکی میبینی نقشه کشیده از قبل

مورد دوم گذشت نداره به نظر من

ولی خب برای مورد اول اگه هم کسی ببخشه به نظزم با خدا معامله کرده

طرف مقابلش خداست

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
نه من باشم ابدا ببخشم

منم خودم فکرشم دیونه ام میکنه و ب ای همین میخوام ببینم اونهایی که بخشیدن تا آخرش راضی میمونن؟؟؟

متاسفانه چه اونایی که اعدام می کنن و چه اونایی که می بخشن پشیمون می شن و دیگه نمی تونن به زندگی عادی برگردن. مثل قبل نمی شن. هر دو گروه فکر می کنن باید کار دیگه ای انجام می دادن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
تاحالا کسیو ندیدم پشیمون شده باشه

واقعا کسی رو از نزدیک دیدی؟

من اتفاقی شنیدم که یک خانواده ای الان ناراضی ان...البته از دور شنیدم

سخته خیلی 

بنظرم اگه قراره ببخشی باید برا خدا ببخشی 

وگرنه ممکنه بندش ؛دلتو ب خشم بیاره 

و شرط بخشیدنش این بذاری ک از استانت بره ی استان دیگه و جلو چشمت نباشه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ب نظرم منطقیش این ک خب من ک یه فرد خانوادمو ک نون آور بوده از دست دادم حالا دیگ نون واس شبم ندارم عقلانیش این ک دیه کامل بگیرم و بااون پول زندگیمو نجات بدم چون کسی دیگ ب فکر من نیس 

احساسیشم میشه عه من با پول خون زندگی کنم باید اونام داغ ببینن بفهمن من چی میکشم دارو ندارمو بفرشم تا طرفو اعدام کنن 

در انتها من ضرر میکنم هم پول دادم واس اعدامش هم عزیز ازدست دادم

منم خودم فکرشم دیونه ام میکنه و ب ای همین میخوام ببینم اونهایی که بخشیدن تا آخرش راضی میمونن؟؟؟

نه مطمعنن بعدش پشیمون میشن ولی خب خیلی ظلمه که طرف قتل کرده یا خلاف کرده بعد آزادش میکنن یا با پول مالیات ما میخوره میچره

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

بستگی ب عمد و غیر عمد و بقیه مسائلی ک پیش اومده و واسه هرکسی متفاوته داره یکی هس ادم اخر دلش ب رحم میاد میبخشه یکی هم هس وقتی اعدام میشه ادم دلش میخواد هی زندش کنن دوباره اعدامش کنن 

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
خداکنه پشیمون نشن و هیچ کس ازجمله معتاد و قاتل.. اعدام نشن

منظورم شکایت و قصاص دوباره نیست ها...منظورم حال روحی اشون هیت

واقعا کسی رو از نزدیک دیدی؟من اتفاقی شنیدم که یک خانواده ای الان ناراضی ان...البته از دور شنیدم

بله عزیزم خیلی نزدیک . خب چرا پشیمونن؟ اگر بخاطر خدا بخشیدن دیگه باید فکرشو نکنن

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡