2777
2789

من برای نهایی ریاضی رو نخوندم امتحان خیلی کم شدم الان همه اش تا بحثمون میشه نمره ی ریاضیم رو به روم میاره😥چطوری جوابشو بدم؟!

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله

نقطه ضعفتو فهمیده نقطه ضعفشو پیدا کن 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشه دیگه کاریش نمیشه کرد

فقط بلدن برن رو مخ

بزن پس گردنش و فرار کن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

داداشا همینن دنبال نقطه ضعف خواهراشونن😂💔

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
نقطه ضعفتو فهمیده نقطه ضعفشو پیدا کن

تقصیر مامانمه که میاد جلو این نمره های منو میخونه 

نقطه ضعفشو بگم بابام میگه این بچه اس نمیفهمه تو چرا همه اش تو حاشیه ای

داداشه دیگه کاریش نمیشه کرد فقط بلدن برن رو مخبزن پس گردنش و فرار کن

وای کی جرعت داره بزنه بهش

این سری بزن دهنش جلو بابات و با جیغ بگووو خفه شووو نکبتتتت

نه بابا مگه دیوونم

داداشا همینن دنبال نقطه ضعف خواهراشونن😂💔

دلم میخواد خفه اش کنم اینطورمواقع😂