2777
2789
عنوان

دوراهی موندن با عشقت و جدایی

81 بازدید | 5 پست

سلام،من حدود یکسالو نیم نامزد و بعدم عقدم،،همسرم وقتی چهار سالش بوده  پدرومادرش جدا شدن،با خانواده پدرش زندگی کرده تا الان،ولی منو مادرش معرفی کرده بهش،آشنا شدیم خوشمون اومد نامزدی و بعدم عقد،خییلی دوسش دارم،اونم منو همینطور ،ولی از اول رابطه خیلی باهم بحث داشتیم،دوبارم قهر که هربار یک هفته جون دادم و از خواب و خوراک افتادم،ولی اون حتی ناراحتم بود باز مثل من نبود حالش،فقط دفعه آخر که پدرم گوشیمو گرفت به خاطرش،دو روز از بیخوابی و حال بد خیلی بهم ریخته بود وقتی اومد خونمون دیدمش،،مشکلاتمون سر کار کردن منو اینکه من زنم باید همیشه بهش چشم بگمو اون حق داره گوشیمو چک کنه چون مردَمه و کلا یسری حرکات مرد سالارانه،دوست نداره من کار کنم ،دانشگاهمم دیگه خیلی لطف کرده ،خب اولش اینطوری نبود،من شرط ضمن عقد کار و تحصیلم گرفتم ازش،اینم بگم مادرش و خانواده پدرش خیلی تاثیر میزارن روش،هم سنیم(۲۱) و تازه سربازیش تموم شده،مالی هم فقط یه ماشین داره،بقیش هم وام منو خودش رو میخواد برای خونه و عروسی و کار بزاره, یکم مودیه،خیلیم محبت داره،فقط دروغ بهم زیاد میگفت،که قول داده نگه،چند تا دوست خیلی نابابم داره که دل نمیکنه،،تا الآنم خرج خاصی نکرده برام،خودم و پدرم خرجامو دادیم،در حد چند تا هدیه،جشنم نداشتم تا الان چیزی .اگه از خواسته هام دست بکشم و هرچی اون تصمیم گرفت و کرد هیچی نگم،بشم یه زنه خونه دار آسه برو آسه بیا،روابطمو با دوستام قطع کنم و قانع و کم هزینه باشم،هرچی خانوادش و خودش گفتن بگم چشم،بدون مشکل پیش می‌ره زندگی،ولی من خودم فعالیت دارم تو اینستا،دکلماتور ،،اگه بخوام ادامه بدم و کار کنم و تصمیم بگیرم برای خودم یا مسیله ای،نه به مشکل میخوریم،اینم بگم شکاکه یکم،ولی زیر بار نمیره،از خونوادمم انتظار کمک تو خرج و هزینه و.. داشتن قبلا،ما فقط واممو دادیم بهشون ،و یه خونه داریم،قرار شد پول مستاجرو با یکی از وام ها بدیم برع،ما بریم بدون اجاره چند سال بشینیم

سلام عزیزم میدونم چه حسی داری ولی همیشه سعی کن در وهله اول خودتو دوست داشته باشی و بری سراغ چیزهایی که خودت دوسشون داری انجام بدی ، به نظر من زندگی ارزش اینو نداره تو اذیت بشی ، تا جوانی ازش جدا شو و برای خودت زندگی کن تا یکی بهتر بیاد سراغت کسی که تورو همینجوری هستی بخواد،  کسی که اومده تور و تغییر بده یا رفتارش عوض شده یا دنبال دنبال کخ تو جوری باشی که خودش دوست داره به نظرم به درد زندگی نمیخوره ادم خودش  همیشه ارزشمنده هیچ کس برات نمیمونه جز خودت ، خودتو دوست داشته باش همونی ک هستی بمون با تموم جسارتت جدا شو اینجوری اونم حرص میخوره و یا شاید هم قدرتو بدونه همیشه پیش یه مرد خودتو قدرتمند نشون بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خراب کردی با این ازدواج اینقدر از خودتو خانوادت مایه نذار

آرع،مشکل همینجاست که خیلی مایه گزاشتیم،الان باهم خوب شدیم باز،ولی به پدرم گفتم نمیخوام تو اون خونه بریم،یه خونه دیگه پیدا کنن خودشون ،اینجوری بیشتر یادمیگیرع خودش رو پای خودش وایستع،اشکال نداره اگه چند سالی خونمون خوب نباشه،الان فقط وامو دادیم بهش،اونم قسطشو خودش بده،جهازمم آمادس

سلام عزیزم میدونم چه حسی داری ولی همیشه سعی کن در وهله اول خودتو دوست داشته باشی و بری سراغ چیزهایی ...

میدونم که اگه جدا بشم،اصلا تا آخر عمرم عشقش از دلم در نمیاد،اونم خیلی آسیب میبینه،اینهمه محدودیت هم از ترسه از دست دادن من و خراب شدن زندگیشه،با فعالیتم تو اینستا به شرطی که چهره توش نباشه خودش موافقت کرد بعد یه مدت، هدفشم اینه که به جاهای خوب برسیم،اگه پول داشته باشه از خورد و خوراک که هیچی از لباس و مسافرت و .. کم نمیزارع ،خودشم از دست خانوادش و مشکلاتش و.. خیلی تو فشاره،دلش میخواد زودتر بریم خونه خودمون ،میگه بریم خونه خودمون فشار هام کم میشن شده چند جا کار کنم ولی روحم آرامش پیدا میکنه،بهم میگه اگه کار مبخوای،با خودم کار کن،فقط پشتم باش،همه چی حل میشه