2821
2789
عنوان

فاصله طبقاتی

150 بازدید | 12 پست

یک نمونه که دیدم این بود 

تو پایین شهر مشکل پیش اومده برای دانش آموز تجاوز پدرش بهش بود در حالیکه توی بالاشهر دانش آموز اومده بود از اپرا کار کردنش و مهاجرتش به ایتالیا بعد از اتمام مدرسه میگفت و مشکلش اهمال کاری بود.

هعی

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا فک میکنی تو بالا شهر این اتفاقای پایین شهری نمیفته؟ادم هرزه همه جا هست

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ولی تجاوز ربطی به بالا شهر و پایین شهر نداره خیلی مثال بی ربطی زدی عزیزم 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

ولی تجاوز ربطی به بالا شهر و پایین شهر نداره خیلی مثال بی ربطی زدی عزیزم

مثال نبود چیزی بود که به چشم دیدم

بیشتر بچه های پایین شهر درگیر آسیب های عمیقی بودند

بله همه جا اتفاق میفته قبول دارم

من منظورم فاصله طبقاتی بود بیشتر 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
والا من دیدم تو بالاشهر بعضی از مادرا جلوی بچه هاشون رابطه ی نامشروع دارن یا پدرشون به نظرم سطح فرهن ...

داش من خودم بچه پایین شهرم من دارم فاصله طبقاتیو میگم کاری به بچه پایین شهر ندارم

چیزی که تو مدارس بیشتر دیدم اینه 

چیکار کنم الان والا رفتم تجربه کردم  

فقط تجربه مو گفتم که صرفا از فاصله طبقاتی تو جامعه بگم چرا توهم میزنی

چرا فک میکنی تو بالا شهر این اتفاقای پایین شهری نمیفته؟ادم هرزه همه جا هست

چون تجربه بهم ثابت کرد 

هم مدارس بالاشهر بودم هم پایین شهر 

بچه های پایین شهر درگیر آسیب های عمیقییی بودند درحالیکه بچه های بالاشهر دغدغه شون مهاجرت بود 

دوستان من فقط خواستم از فاصله طبقاتی بگم

والا بچه های پایین شهر ماهن 

من خودمم بچه پایینم تلاش کردم تو زندگیم زحمت کشیدم

بچه های پایینم به خاطر سختیاشون زحمت میکشن 

فقط دارم میگم تجربه من این بوده و به وضوح فاجعه فاصله طبقاتی در جامعه رو نشون میده

تجاوز توی بالاشهر هم هست اما توی پایین شهر اکثریت نمیگم درگیر تجاوز اما درگیر آسیب های عمیقی بودند