2777
2789
من هى تاپيك ميزنم درمورد شير خشك يا كسى نمياد يا يكى دو نفر خلاصه اصلاً جواب سوالام رو نگرفتم انشالل ...

والاه منم نگرفتم.شما سوالت چیه شاید بتونیم ب همدیگه کمک کنیم😉😉

زندگیه من پسرم.....میشه واسه سلامتیش صلوات بفرستین.....ممنون

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من از روز اولى كه نى نى دنيا مياد به خاطر يه مشكلى ميخوام شير خشك بدم بهش ولى بچه ى اولمه نميدونم كدوم خوبه هم شكمش سفت نشه همم زود تپل بشه فك كنم هيش كس هم نميدونه كدوم خوبه 😂😂 يكى هم نىنى يه قوطى رو چند روزه تموم ميكنه؟؟ از روز اول شير خشك بدم خدايى نكرده چيزيش نشه؟؟

من از روز اولى كه نى نى دنيا مياد به خاطر يه مشكلى ميخوام شير خشك بدم بهش ولى بچه ى اولمه نميدونم كد ...

ببین این بستگی داره به شیر خشک ک به بچت بسازه یا نه.مثلا پسر من تا دو ماهگی نان میخورد بعد دو ماه دیگه نخورد الان بیومیل پلاس میدم.بعدشم نترس هیچ مشکلی پیش نمیاد.

من از روز اولى كه نى نى دنيا مياد به خاطر يه مشكلى ميخوام شير خشك بدم بهش ولى بچه ى اولمه نميدونم كد ...

و اینکه اپتامیل بهترین شیر خشکه ولی پسر من دل درد میشد با اپتامیل.خب اوایل شاید 4 روزی ی قوطی.مثلا پسر من 5 ماهس سه روزی ی بار ولی رفته رفته بیشتر میخوره

میدونم اپتامیل یبوست میاره واگه کودک مستعد الررژی باشه پوستش قرمز میشه والرژی میاره.نان معمولا دلپیچه میاره.سوپرامیل چاق نمیکنه.ببلاک میدونم خوبه.درمورد بیومیل پلاس میدونم اونم خوبه ولی اینکه چاق کنه نمیدونم.بیومیل رونمیدونم

دختر من سه روز بعد از تولدش شيرخشكي شد به كل

از روز اول هم بهش اپتاميل دادم تا همين الان

اپتاميل نه يوبس ميكنه نه اسهال ولي در عوض باد الكي هم به بچه نميده

كه زبونم لال وقتي بچه يكم مريض بشه پفش بخوابه و غصه بخوري كه بچم لاغر شد

كلا وزني كه بچت با اپتاميل ميگيره واقعيه و پف الكي نيست

يه روزي، يه جايي ، به يه طريقي... صبر داشته باش- فقط صبر داشته باش

خوب بچه تابچه فرق میکنه.اپتامیل معمولا یبوست میاره .واگه بچه مستعد الرژی باشه بهش نمیسازه.تموم این شیرهاروخواهرزادهام امتحان کردن ومیدونم هربچه تابچه دیگه شرایطش فرق میکنه