2777
2789
عنوان

ماهانه چقدر خرج خودتون میکنین🎀

176 بازدید | 17 پست

صرفا برای سرگرمی😂🫠

منظور فقط خرید و رسیدگی مثل لباس و لوازم ارایشی و .. این چیزاست که فقط به خودتون مربوط میشه و یا مثل ارایشگاه و شهریه باشگاه و ...

فقط لطفا صداقت داشته باشید ببینیم میانگین چقدره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۵۰تا۵۰۰کتاب 

باشگاه رو جدیدا نمیرم که اون حساب نمیشه دیگه 

خرج کافی شاپ و اینا برای خودم ۵۰۰ 

متفرقه هم چیزی پیش بیاد بیشتر ۵۰۰ /۷۰۰ نمیشه لباسی چیزی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من بخاطر بعضی موارد بهداشتی ماهانه حتما دوتا شلوار نخی جنس خوب میگیرم تقریبا ۵۰۰

ارایشگاه دوبار میرم برای اصلاح ۳۰۰

جدیدا ناخون گذاشتم ماهی یبار ترمیم داره ۲۵۰

دیگ وسایل ارایشی و بقیه لباس و اینجور چیزا  طبق نیاز متغیر

.

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشن

اگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️

روبیکا @s_vhd62

ماهانه نیست لوازم آرایشی و لباس خریدن 

یکی دوماه یبار مانتو میخرم ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومن 

لوازم آرایشی هم نهایتننن ۲۰۰ اونم چندماه یا سالی اصن 

ناخن و مژه فلان هم نمیکارم خرجی نداره

تفریح هم موقع دانشگاه با دوستام کافه زیاد میرم اون ۱ تومن میشه یا کمتر بستگی به فصل داره😂

من بخاطر بعضی موارد بهداشتی ماهانه حتما دوتا شلوار نخی جنس خوب میگیرم تقریبا ۵۰۰ارایشگاه دوبار میرم ...

عزیزم با ثبت نام در سایت لیاتیم

میتونی محصولات پوست و مو را با قیمت تولید بخری

من سنم کمه ارایشگاه و اینا نمیرم کلا

ولی چون درآمد دارم گاهی جوگیر شدم تا ۳۰ میلیون یهو خرج کردم😂 ولی الان دارم از درآمدم برای پیشرفت کاری استفاده میکنم.

مثلا سفر ترکیه که با مامانم رفتم همش از درامد خودم بود ۶۰ میلیون خرج کردم ولی بدون سفر نهایتتت ۱۰ تومن اینا

ولی فعلا ۱۰ میلیون دادم برای کتاب کار فقط(۱۱ تا کتاب)، دلم میخواد دانشگاه خوبی برم برای همین

عضو افتخاری خاندان بریجرتون👸🏻..
من سنم کمه ارایشگاه و اینا نمیرم کلاولی چون درآمد دارم گاهی جوگیر شدم تا ۳۰ میلیون یهو خرج کردم😂 ول ...

عزیزم شعلت چیه؟

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان