2777
2789

سرسام

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

اون سام از کلمه ی سرسام میاد

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلن معنی خوبی ندارع مرگ و بیماری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سلام ا تویی 

اومدم بگم نمی دونم دیروز دوستم هم گفت که دیدم تویی 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سام علیک هم یعنی مرگ بر تو باد

آفرین

یه آیه قرآن کریم هم به این موضوع اشاره می کنه

😃❤

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
اون سامی ک ما میگیم sam خارجکیاس

نه سام در شاهنامه فارسی هم هست. 

سام در شاهنامه به معنی کشنده اومده.

در فارسی باستان به معنی تندباد آتشینه که کشتزارها و حیوانات رو نابود و قحطی و بیماری میاره.

در عربی ظاهرا به معنی مرگه چون در تفسیری میخوندم که کسانی وارد محضر پیامبر میشدن و میگفتن سام علیک، یعنی مرگ بر شما.

در عبری و امروزه انگلیسی، مخفف ساموئل یا همون اسمائیله. از شاهنامه نیومده!!!!!

خیلی از اسامی قدیمی و کلماتی که در شاهنامه هستن رو امروز اسم میذارن در حالی که الزاما معنی خوبی ندارن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ببین سام یک واژه فارسی اوستایی هست یعنی آتش

ولی سام در عربی معنی مرگ و بیماری می ده

حتی گاهی به پیامبر ص می خواستن توهین کنن می کفتن سام علیکم به جای سلام علیکم🤦🏻‍♀️

ولی در زبان فارسی اصلا یک واژه جداست