2777
2789
عنوان

ی نصیحت ب من بیست و یک ساله 🤍🌱

237 بازدید | 38 پست

هرچیزی ک بنظرتون برای آینده ب دردم میخوره

تا الان همچین چیزیو از کسی نخواستم و پشیمونم واقعا

می‌خوام بدونم چ تجربه های دارین ک ب دردم میخوره

مجردم

دانشجو

ممنون از وقتی ک می‌زارید💖

(زیر بیست و یک فقط بخونین دیگه مرسی😂😂اگه خواستینم بگین خودم نصیحتتون کنم🥺😂🤍)

آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام وقت و انرزیتو بذار برای جایگاه اجتماعیت حالا یا با یاد گرفتن مهارت یا درس

اصلا ی درصد به رابطه عاطفی الان فکر نکن و واردش نشو

بعد از به ثبات رسیدن شغلت یا نزدیک شدن به شغلت اونموقع وارد رابطه عاطفی شو

شده شب تا صب کار کن درس بخون ولی قبل ۳۰ یه زمین یا ماشین یا یه تیکه طلا یا پس انداز برا خودت بزار فرقی نداره متاهل یا مجرد زن پادشاهم بودی کار کن 

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

هدف داشته باش

برنامه ریزی کن

صبح زود بیدار شو

ی مهارت یاد بگیر

از برنامه هات ب احدی نگو

سخت نگیر

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه بار یه یکیک همین سوالو داشت گفتم به شما هم میگم

تا مستقل نشدی از نظر درامد ازدواج نکن

برای ازدواج زود و کورکورانه تصمیم نگیر نترس شوهر نمیپره

سعی کن یک مدرکی داشته باشی 

دوست بازی رو بزار کنار تا میتونی هیچ دوستی نداشته باش

یه صلوات میفرستی برام لطفا