2777
2789
عنوان

مدرسه نمونه دولتی برم یا عادی

3300 بازدید | 30 پست

بچه ها نمونه دولتی ریاضی قبول شدم ولی علاقه ندارم بهش و تجربی دوست دارم هم این که اگه رفتم باید تو خوابگاه بمونم 

بنظرتون نمونه ریاضی برم 

یا عادی تجربی

تعداد رای : 36
نظرسنجی
نمونه ریاضی
14
38%
عادی تجربی
22
61%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوسال از زندگیمو نمونه دولتی نابود کرد تو این کارو نکن دیگه

اتفاقا مدرسه نمونه اصلا هم بد نیست فقط جو درس خوندن و سختگیری های درسی اونجا یکم بیشتره اما رشته ای مورد علاقه باشه مهم تره تا مدرسه 

والا نمونه و تیزهوشان کلا چندین لول بالاتر از عادیه کنکور هم براشون راحت تره ۸۵ درصد قبولی رشته های تاپ ا از این دوتاست ۱۰ درصد غیرانتفاعی ۵ درصد دولتی 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

کسی نمیتونه بجای تو جواب بده عزیزم مخصوصا وقتی دوتا رشته مختلفو داری مقایسه میکنی.هر کس به یکدومش گرایش داره.من خودم عاشق ریاضی بودم میرفتم نمونه ریاضی.چون نمونه قبلو شدم ولی نزاشتن برم البته عادی رفتم ریاضی ولی همیشه حسرت اون نمونه به دلمه.شما علاقتو ببین رشته مهم تره از نظر من.ببین علاقه شغلیت چیه و کدوم جهت.

بخدا  میخونید میرید بهترین دانشگاه تجربی فرسایشیه 

من یک درصد استعداد اگر داشتم در همون قدیم تو رشته ریاضی 

تجربی رو انتخاب نمیکردم ولی متاسفانه نداشتم

ما و بچه های رشته ریاضی تو یه کتابخونه همه اندازه هم میخوندیم چه بسا که ما باهوش و سخت کوش تر بودیم اونا هم دانشگاه تهران رفتن ما همه کجا رفتیم همه پزشکی شهر خودمون یا پیراپزشکی شهرای متوسط

ریاضی اگر جنم داشته باشی صد برابر دکتر و متخصص در میاری

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇