2777
2789
عنوان

خانما میشه لطفا بیاین

141 بازدید | 21 پست

سلام من ی مدته حس میکنم نامزدم با شخصی دیگه حرف میزنه چیزیم تا الان ازش ندیدم خیلیم پسر سر ب زیریه نمیدونم این حسا از کجا میاد کسی راهکاری داره که دیگه به این چیزا فکر نکنم ممنون میشم بگین

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اثرات نی نی سایته

اصلا تا الان چیزیم ندیدم ازشا میدونم اصلا ادمشم باشه حوصله اینکارو نداره ولی نمیدونم چمه تا یکم ببینم انلاین نمیشه یا ان شده و جواب منو نداده این فکرا میان ت سرم

نذار این فکرا بیادسرت ناخواسته جذبشون می کنی

از همینا میترسم مخصوصا ی تاپیک بود ی خانمه میگفت خیانتو شنیده بودم ولی باور نداشتم اونو ک خوندم بدترم شد  

دربارش باهاش صحبت میکنی؟من حتی مجبورش کردم هرکیو ک ت پیجش بوده انفالو کنه بازم درست نمیشه

ارع میگم حال شاید باورت نشه اینقدر ب فکر خیانتم ک ی وقت خیانت نکنه شبا های می بینم خیانت کرده 

ولی وقتی بهش میگم میگه وای چقدر شکاکی چقدر گیر میدی و رابطه بینمون خراب میشه 

ارع میگم حال شاید باورت نشه اینقدر ب فکر خیانتم ک ی وقت خیانت نکنه شبا های می بینم خیانت کرده ولی وق ...

من بهش نمیگم چون خدایی چیزی نمیبینم حتی ازش بخام گیر بدم ولی ی ترس هی میفته توی دلم ک نکنه الا با کسی صحبت کنه هوف

از همینا میترسم مخصوصا ی تاپیک بود ی خانمه میگفت خیانتو شنیده بودم ولی باور نداشتم اونو ک خوندم بدتر ...

من ب پارتنرم گفتم نکنه توام خیانت کنی نی نی سایتو برام ممنوع کرد پنهانی میام  

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

من ب پارتنرم گفتم نکنه توام خیانت کنی نی نی سایتو برام ممنوع کرد پنهانی میام

منم بهش گفتم تو داری ی کاری میکنی گفت اینی ک اینارو یادت میده گیر بیارم من میدونم و اون