2777
2789

افتادم تو یه دوره خیلی سختی که به هرجور انرژی مثبتی که بلدید بفرستید سمتم نیاز دارم، اگه دلتون خواست برام دعا میکنید یه بار شرایطم اون‌طوری بشه که میخواستم همیشه؟🤧

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خدا توکل کن این دوره و شرایط سخت به زودی میگذرن طوری ک بعدا ب خودت میگی من واقعا از اون دوران گذشتم و همه چی تموم شد!!؟

انرژی مثبت زمانی میاد سمتت ک خودتو خیلی به خدا نزدیک کنی دیگه اونموقه از هیچی نمیترسی چون میدونی خدا پشت و پناهت

حل میشه فقط دعا کن و ازش دور نشو

مهربون ،نگران نباش این روزا هم میگذره و بعد هر سختی راحیته 💖

قربونت برم عزیزم ایشالا🤧 دارم قطعه قطعه میشم قشنگ😅♥️

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
ورزش کن من بدترین شرایطمو با باشگاه رفتن گذروندم. دعات میکنم از پسش برمیای حتما

ممنونم مهربونم♥️ وقت باشگاه ندارم بدبختی تقریبا کل روز سرکارم، باز خداروشکر حواسم پرت میشه، خونه که برمیگردم سعی میکنم یه‌کم حواسم رو پرت کنم یا بخوابم فقط🤧

ب خدا توکل کن این دوره و شرایط سخت به زودی میگذرن طوری ک بعدا ب خودت میگی من واقعا از اون دوران گذشت ...

ایشالا عزیزم، ممنونم از مهربونیت🤧🤧♥️