2777
2789
عنوان

جواب دخترخاله شوهرمو چی بدم

240 بازدید | 5 پست

خانوما تاپیک قبل رو بخونید من باید چی بگم الان بهش 

ناراحت شدم از یه طرف اگه شوهرم بفهمه از من ناراحت میشه ک چرا به خواهرشوهر گفتم اصلا. اشتباه کردم اعصابم بهم ریخته لعنت به من

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

بگو عزیزم این چیزا به من ارتباطی نداره لطفا منو قاتی نکنین خودتون حلش کنین ! تموم شد و رفت ! به خواهرشوهرتم چیزی نگو واقعا لزومی نداره فردا همینا میگن حرف میبری میاری 

زنگ نزن

پیگیری نکن

دخترخاله هاخودشون مشکلشون حل کنن

لزومی نداره ازهمسرشما، کاربخوان، خواهرشوهرت  خودش خراب کرده، اماشماراحت شدید به جاش

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو عزیزم این چیزا به من ارتباطی نداره لطفا منو قاتی نکنین خودتون حلش کنین ! تموم شد و رفت ! به خواه ...

نه من ک دیگه یک کلمه هم به خواهرشوهرم نمیگم ولی اینکه بهشون زنگ زد ناراحتم 

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
زنگ نزنپیگیری نکندخترخاله هاخودشون مشکلشون حل کننلزومی نداره ازهمسرشما، کاربخوان، خواهرشوهرت خودش خ ...

اصلا چیزی نگم ؟