2777
2789
عنوان

به درون گرها احترام بذاریم

110 بازدید | 15 پست

خیلی تو جامعه راجع به این موضوع بحث میشه که درونگراها واقعا چجور آدمایین و چرا اینقدر ساکتن و تو دارن ؟

یه عده فکر جی کنن از ضعف و نچسب بودنشون 

یعده فک می کنن بلد نیستن

یه عده فک میکنن بدجنسن....

هیچ کدوم از اینا راجع به درونگرایی درست نیست !

این یه موضوع کاملا روان شناختیه و به نوع وجودیه افراد  بر می گرده 

اونا بیشتر از اینکه توجهشون به دیگران و بیرون جلب باشه،متوجه خودشون هستن.و  این قضیه ممکن رو ارتباطاتش هم تاثیر بذاره. 

اونا ارزشای خودشون و دارن یه برون‌گرا نمیتونه تحمل کنه و حرف دلش و سریع  بروز میده اما درون‌گرا تو ذهنش با معانیه دیگه ای روبه روعه ...چه دلیلی داره بگم ؟من با همین رنجا بزرگ میشم و...

جالب بدونید درون گرا ها موفق تر از بروگراهان چون بشدت متوجه خودشون هستن و ی شناخت درستی از خودشون میرسن 

اونا خوب می تونن خودشون و درک کنن و توی موقعیت های مختلف بازدهی بهتری دارن در صورتی که برونگراها هنوز به این بلوغ نرسیدن که خودشون مشکلاتشون و حل کنن و نمیتونن به خوبی با خودشون ارتباط بگیرن و زیاد خودشون و نمیشناسن 

از نظر من برون‌گراها میتونن آسیب زننده تر و آسیب پذیر تر از  درونگراها باشن چون بشدت تحت تاثیر اجتما هستن و از خودشون فکر و ظن مستقلی ندارن.

برونگرها معمولا تجربه کننده های اصلین و درونگراها برای قدرت شنیداری فوق العادشون عملگراهای اولیه!

دوستان 

ما از طیف ها،شخصیت های مختلف هستیم 

ارزش های هم و زیر سوال نبریم وفتی تو فکر یه آدمی نیستیم و احترام نگه داریم .½

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

خوب شما الان خودت که برونگراها رو ترکوندی عزیزم پس چه جور میگی احترام بذارین به طیف ها

جامعه حداقل هایی از معاشرت رو لازم داره و کسی که اینا رو رعایت نکنه رو اعصاب بقیه ست حالا هر طیفی که هست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
خوب شما الان خودت که برونگراها رو ترکوندی عزیزم پس چه جور میگی احترام بذارین به طیف هاجامعه حداقل ها ...

عزمزم

من نترکوندم ماباید انتقاد پذیر باشیم واقعیت هارو گفتم 

افراد درونگرا ساکتن چون لزومی نمیبینن توی اون بحث یا هرچی شرکت کنن اما قضاوت میشن 

شمام درک درستی از برون‌گراها ندارید اینا صحبت های یک جانبه است

من برونگرا و به خوبی هر دو طیف و میشناسم 

هر کدوم نقاط قوت و ضعف خودشون و دارن اینارو گفتم تا کسی و قضاوت نکنیم .

من برونگرا و به خوبی هر دو طیف و میشناسم هر کدوم نقاط قوت و ضعف خودشون و دارن اینارو گفتم تا کسی و ق ...

نه شما هیچ درکی از برون‌گراها نداری 

کاملا درونگراهارو بردی بالا و جوری نشون دادی انگار‌ مهم ترین خصلت و خوی انسانی و هرکس ندارتش انسان نیست 

و نقطه مقابل برون‌گراها و آوردی پایین 

من خودم میانگرام تو یه سری مباحث خیلی درونگرا و بعضی چیزا برونگرا فکر کنم بهتر از شما متوجه بشم که چی دارید میگید 

درحال ساخت ....:)

پس انتقادها رو بپذیرین

من برونگرام 

شما باید با کسی صحبت کنین که مثل خودتون باشه 

کسی که دوست ندازه رو باید رها کنی  و معذبش نکنی این حد اقلی ترین فرهنگ معاشرته. و من دیدم سر این موضوع چقدر این طیف اذیت شدن !

همچنین انتقاد با توهین فرق داره یکی تاپیک زده بود اونا بدجنسن !!

واقعیت اینه که تو برخورد با ادما رفتار و گفتار اولین مجوز قضاوت رو میده ، مثلا یکی تاپیک زده رفتیم خونه فلانی برای اولین بار ، خانمش ساکت بود و حرفی نمیزد و من معذب شدم حس اضافی بودن پیدا کردم ، یه شیرینی از گلوم پایین نرفت ، بقیه بهم میگن اون همیشه همینجوریه ولی به من برخورد ، تو برخورد بعدی انتظار رفتار گرم داشت ولی من محلش نذاشتم و ... کامنتای تاپیک جالب بود

این که یکی درون گراست هیچ ایرادی نداره ولی نباید انتظار تایید همه رو داشته باشه ، آدمها بر اساس حسی که میگیرن قضاوت میکنن

عجب