2821
2789
عنوان

خواستگار

92 بازدید | 9 پست

سلام خانما من ۱۸ سالمه و ۳ ماه میشه یه پسری که دانشجو سال آخر دانشگاه افسری هست ۲۳ سالشه تو تلگرام توی گروهی راجب دانشگاه ها حرف میزدیم ایشونم پیام داد به من گذشت و گذشت گفت من قصدم ازدواجه و جدیم به خانوادم گفتم منم گفتم نه نمیشه من هنوز خیلی کوچیکم و دیگه کلا از همه جا دیلت زدم دیروز گوشیمو روشن کردم دیدم چند تا زنگ خورده گوشیم نمیدونستم کیه اصلا جواب دادم گفت چرا رفتی چرا اینطوری میکنی مگه من کار خلاف میکنم شماره مامانتو بده به مامانم بگم زنگ بزنه گفت من که نمیگم حتمااااا بیا با من ازدواج کن حداقل بزار ببینمت حرف بزنیم بهم نخوردیم دیگه من به خیر و شما به سلامت ولی خانواده اتو در جریان بزار 

من نمیدونم چیکار کنم 

میشه راهنمایی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه نظامیه یکم دقت کن چون اکثرا خشک و بی محبتنشماره مامانتو بدی بعد خانوادت نمیگن این ازکجا؟

آره والا موندم چیکار کنم اصلا 

میگم با بهم نمیخوریم من بچه ام قبول نمیکنه گیج شدم رسما

آره والا موندم چیکار کنم اصلا میگم با بهم نمیخوریم من بچه ام قبول نمیکنه گیج شدم رسما

اره بابا کوچولویی هنوز

من خودم زود ازدواج کردم هیچی نمیفهمیدم اخرم جدا شدم به چه بدبختی

چقدم عذاب کشیدم

از بهترین سالای عمرت نهایت استفاده رو بکن برای ازدواج وقت هست

سنت کمه اگر دوست داری ازدواج کنی مورد نداره 

اگر قصدت نیست خب کار الکیه باهاش آشنا شی و بعد خودتو و اونو وابسته کنی قصدش ازدواج باشه و تو ن 

میدونم واسه خودتم سخت میشه اون قصدش ازدواج باشه و تو نخوای می‌ره نفر بعدی ولی من نگران تو ام چون دختری بهش وابسته شی بخوای نگه داریش از روی احساسات تصمیم بگیری و بهش اوکی بدی بعدا زندگی عادی شه و بفهمی عشق نبوده فقط حس وابستگی بود🥺🥺

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://ninisite.co/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1