2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهبا جین روشن رنگ ابی خود کیف

پس ست میشه با کتونی سفید شال سفید و شلوار آبی یا طوسی روشن ... بخاطر اینکه این کیف طیف رنگی تم طوسی روشن و تیره و کرم هستش یکم تو تردید بودم بخرم نخرم کیف روشن طیف رنگی سفید و کرم دوست دارم ولی سفید تک رنگ رو نه ... 

رنگای دیگش هم قشنگهسفید صورتی و ...

نظرتون درمورد این کوله پشتی دیوید جونز رنگ سفید شیری چیه به نظر شما اون کیف دوشی زنانه با طیف رنگی رو بردارم یا این کوله پشتی سفید شیری ... هیچ وقت کوله فانتزی اینجوری نداشتم خوبه به نظر شما استفاده اش راحته 

اگر بخوای یه کیف سفید شیری بخری که تو کمد داشته باشی اینو میخری که طیف رنگی طوسی روشن و کرم هستش یا ...

من همیشه کارای تک رنگ و ساده رو ترجیح میدم

ولی اینی ک شما گذاشتین هم ساده و قشنگه 

نظرتون درمورد این کوله پشتی دیوید جونز رنگ سفید شیری چیه به نظر شما اون کیف دوشی زنانه با طیف رنگی ر ...

اگر ریزه میزه ای اره قشنگه

اگر نه همون کیف دستی زنونه ها بهتره