2777
2789

یه همسایه است یه سال اومده اینجا اینقدر بی فرهنگ و لاتن اینقدر اذیتمون کردن که خدا می‌دونه یعنی اینطوری بگم که من بچه ها رو خیلی وقتها میذاشتم خونه تنها یه طوری اینا روانی بودن که دیگه میترسیدم، حتی تا سرکوچه می‌خواستم برم میبردمشون

دفع آخر سر اینکه باد در خونمون رو محکم بست یک عربده هایی میزدن و فحشایی تو راه پله میدادن بما که تا چهار روز من و بچه ها رفتیم خونه مامانم چون میترسیدم اونجا باشم 

با خودشون درگیرند نصف شب ظرف میشکونن پسرانش سیگاری و لاتن تا چهار صبح تو راه پله ها میرن و میان و موتور روشن میکنن 

اینا فقط یکمش بود یه عالمه دیگه هست از بی فرهنگیشون 

یه جنوبی عاشق شمال

بعد شوهرم دیگه به صابخونه زنگ زد که اگه میخوای بدی به اینا سال دیگه بگو تا ما بریم اونم همکاری کرد و دیگه باهاشون تمدید نکرد 

الان دارن اسباب کشی میکنن 

هی تو راه پله ها فحش میده و نفرین می‌کنه میگه العی دربدر شید 😞

یه جنوبی عاشق شمال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نفرینش نمیگیره..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بعد شوهرم دیگه به صابخونه زنگ زد که اگه میخوای بدی به اینا سال دیگه بگو تا ما بریم اونم همکاری کرد و ...

آدم باید خودش رعایت کند الان همسایتون چیزی به نام حقوق همسایگی و..براش تعریف نشده کارشون بده باید رعایت کنند

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ن بابا دیوونه ای با این چیزا ک گفتی حقی نداره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗