2777
2789
عنوان

خیانت چتی شوهر

455 بازدید | 48 پست

دیگه از دستش خسته شدم بلاگری میکرد چندین بار دیدم با بقیه چت میکرد چندین بار بخشیدم دوباره باز پریروز امتحانش کردم باهام لاس میزد😭😭یه بچه ۸ماهه دارم گفتم طلاق میگیرم اومد التماسو گریه که توروخدا من بدون شما میمیرم ولی میدونم ذاتش خرابه 😭بازم بخشیدمش دیشب گفتم قبلا باز امتحانت کردم پا ندادی تازه شوخی شوخی میگفت شاید عکساشون خوشگل نبود خاک بر سر .،قول داد دیگه بلاگری نکنه گوشیش رمز نداشته باشه همش من ببینم نمیدونم چیکار کنم حس یه ادم بدبختو دارم خانوادمم میگن بمون ابرومونو نبر با هیشکی که بیرون نرفته فقط چت میکرده دیگه😭چقدمن بدبختم توروخدا واسم دعا کنید دارم داغون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به یه جایی رسیدم ارزومه خیانت کنه که برم فقططططیه دلیل داشته باشم ظاهری ظاهر زندگیمون مردم کشه

من فقط مشکلم خیانت نیس بددهنی بداخلاقی افسردس دیگه خسته شدم 

آره لطفا این شوهراتونو ار اینستا جمع کنین

کلا دارن به ما پیام میدن بعد نگا میکنم میبینم همه زن و بچه دار

از دیروز تا الان فک کنم ۷ ۸ تا بلاک کردم هی پیام میدن سلام خوبی😂😂😂

بخداکه

این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن   

بگو بین من و اینستا یک کدوم و انتخاب کن ...یا حذف میکنی یا میرماصلا گریه نکن قوی باش محکم بگو تا حسا ...

گفتم گفت حذف کردم دیگه گوشیمو رمز نمیذارم دیگه هم بلاگری نمیکنم ولی حس میکنم حرفش حرف نیس بهش گفتم بخوای باز این کارارو کنی دیگه یه لحظه هم پیشت نمیمونم اگه بچه نبود صددرصد طلاق میگرفتم این دفه ولی بچم هنوز خیلی کوچیکه دلم میسوزه

من فقط مشکلم خیانت نیس بددهنی بداخلاقی افسردس دیگه خسته شدم

شوهر من انگار نه انگار بخدا

من چند روزه حالم بده

میگم یکاری کن 

میاد خونه میخوابه یا میره بیرون

افسرده شدم با بچه جایی نمیتونم برم

کاری نمیتونم بکنم

دل نمیسوزونه برامون

تا من گرفته باشم اون صدبرابر بدتره 

متنفرم ازش متنفر

دوست دارم جداشم

1403/5/22مردم
آره لطفا این شوهراتونو ار اینستا جمع کنینکلا دارن به ما پیام میدن بعد نگا میکنم میبینم همه زن و بچه ...

شوهر من به کسی پیام نمیده شروع کننده خودش نیست بیشوربلاگره کلی دختر بهش پیام میدن اینم هوایی میشه البته الان دیگه پاکیده

من به یه جایی رسیدم ارزومه خیانت کنه که برم فقططططیه دلیل داشته باشم ظاهری ظاهر زندگیمون مردم کشه

چرا عزیزم مگه چه مشکلی داره 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

منم مچ‌همسرم و گرفتم ک با مشتری هاش لاس میزنه  دارم میمیرم حدود یکماهه ولی هنوز ب روش نیاوردم دنبال فرصتم وارد اکانتش بشم ک عکس بگیرم از همشون مدرک داشته باشم 

شوهر من به کسی پیام نمیده شروع کننده خودش نیست بیشوربلاگره کلی دختر بهش پیام میدن اینم هوایی میشه ال ...

خب پس خوبه باز

دخترام پس اینجورین 

این کاربری دست سه نفره بخاطر کمبود شماره تلفن