2777
2789
عنوان

خونریزی هفته هشتم

2323 بازدید | 49 پست

سلام

من هفته هشتم بارداری هستم امروز نوبت دارم برم برا قلب

دیروز ظهر یه خونریزی شدیدی داشتم ک تا شب ادامه داشت بدون درد و بدون لخته الان تازه یه لخته کوچیک سیاه رنگ دیدم

خدایا شکرت 

دیروز میخواستم برم سونو هیچ جا بهم نوبت ندادن 

رفتم بیمارستان معاینه کرد و گفت بستری شو ولی قبول نکردم 

از دیشب مطلق خوابیدم فقط وقتی میرم دستشویی یه لکه میبینم

خدایا شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب نوبت دارم تو مطبش سونو میکنهامکان داره بچه سالم باشه با این خونریزی؟

بسپار بخدا دختر خاله من ۴ ماه اول کلا خونریزی داشت اونم شدید الان یه ماهه بچش بدنیا اومده 

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

دکترم دیروز نبود شماره و هیچی هم نداشتم 😭

ای کاش قبول میکردی بیمارستان بمونی چون اونا اورژانسی برات سونو انجام میدادن دیگه برا سونو اینور و اونور معطل نمیشیدی 

الآنم استرس نداشته باش

استراحت کن واقعا فقط بخواب هیچ کاری نکن . تا بری پیش دکتر خودت ، رفتی هم سریع حال ات شرح بده تا بدون نوبت بزی داخل 

دکتر خودت نبودنی حتما برو یه جا دیگه هر چی زودتر بری بهتره 

نگرانم نباش فق درازکش باش تا ایشالا سونو بری احتمالا هماتوم داری من سر بچه اولم اینجوری بودم با استراحت اوکی شدم. منظورم درازکش مطلقه ها یعنی فقط واسه دسشویی بلندشی حتی نشینی 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

چرا نخوابیدی دختر.

یعنی یه ماما اونجا نبود صدای قلب رو گوش کنه؟

زنگ بزن مطب دکترت ببین قبول میکنه زودتر بری؟ تا شب اینجوری نمون حداقل.

انشالله که چیزی نیست. استرس به خودت نده بدتر میشه. یه بررسی بکن ببین بیمارستان سونو داره الان بری یا نه. اگه حایی پیدا نشد، تا شب بگیر بخواب یا بشین فیلم ببین(بهش فکر نکن)

ما که خندان می‌رویم🧸☕
ای کاش قبول میکردی بیمارستان بمونی چون اونا اورژانسی برات سونو انجام میدادن دیگه برا سونو اینور و او ...

اخه بیمارستان منتظرن یه چیزیت بشه سریع سقط کنن

دیروز میگه برو سونو اگه قلب تشکیل نشده بیا برا سقط

ما فامیلمون ۱۰ هفته بچش قلبش تشکیل شد

خدایا شکرت 
امید بخدااین همه ذوق داشتم همش دود شد رفت هوا

اینجوری نگو عزیزم هنوز اتفاقی نیفتاده بیخودی استرس نده به خودت این استرسه خوب نیست . اینجا چند نفر فتن اینجوری بودن مشکلی نبوده چرا خودتو میبازی

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام