2777
2789
عنوان

خونریزی هفته هشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3210 بازدید | 49 پست

عزیزم بعضیا سر تایم پریودیشون ک میشه مث پریود خونریزی میکنن.۸ هفته هم سر تایم پریودی هست اگه دقت کنی

من سر دوتا بچه هامم سر ۸ هفته خونریزی شدید کردم در حدی ک تشک زیرمم خیس شد ولی خداروشکر الان جفتشون کنارمن.استراحت کن شیاف بزار.

حالا دوتا شیاف اونقدر سفتش نمیکنه ک خدایی نکرده اگه قلب نداش مشکلی پیش بیاره

چرا نخوابیدی دختر.یعنی یه ماما اونجا نبود صدای قلب رو گوش کنه؟زنگ بزن مطب دکترت ببین قبول میکنه زودت ...

تو هفته 8 صدای قلب گوش نمیدن که معلوم نمیشه فقط باید سونو بره 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نخوابیدی دختر.یعنی یه ماما اونجا نبود صدای قلب رو گوش کنه؟زنگ بزن مطب دکترت ببین قبول میکنه زودت ...

همون دیروز عصر سونو بیمارستان خالی بود و قبول نکردم برم گفتن فقط بستری

دیگه تا ۶ عصر ک نوبت دارم همش دراز کشم تا ببینم خدا چی میخواد

خدایا شکرت 
همون دیروز عصر سونو بیمارستان خالی بود و قبول نکردم برم گفتن فقط بستریدیگه تا ۶ عصر ک نوبت دارم همش ...

اینجور وقتا لجبازی نکن بستری شو حتما دکتر یه چیزی میدونه گفته بستری دختر

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
عزیزم بعضیا سر تایم پریودیشون ک میشه مث پریود خونریزی میکنن.۸ هفته هم سر تایم پریودی هست اگه دقت کنی ...

اره دقیقا دیروز روز پریودم بود بهشون گفتم گفتن ربطی نداره😢اگه بدونن با چه سختی ما باردار میشیم یکم دلسوزی نمیکنن

خدایا شکرت 
اخه بیمارستان منتظرن یه چیزیت بشه سریع سقط کنندیروز میگه برو سونو اگه قلب تشکیل نشده بیا برا سقطما ف ...

نه عزیز من، کاری رو بدون رضایت شما انجام نمیدن که! کشتارگاه نیست که. اونا هم حالیشونه. حرف میزنی میگی نوبت دکتر دارم و با دستور پزشکم کارا رو پیش می‌برم.

اگه از این به بعد اتفاق مشابه افتاد برو اورژانس. اونجا سونو میگیرن و معاینه میکنن.

الان کسی پیشت هست؟ کاش بری دوباره. شاید لازم باشه شیاف بذاری.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
نه عزیز من، کاری رو بدون رضایت شما انجام نمیدن که! کشتارگاه نیست که. اونا هم حالیشونه. حرف میزنی میگ ...

نه تنهام تا بعد از ظهر

الان ک خوابیدم خونریزی ندارم خطر داره صبر کنم؟

خدایا شکرت 
همون دیروز عصر سونو بیمارستان خالی بود و قبول نکردم برم گفتن فقط بستریدیگه تا ۶ عصر ک نوبت دارم همش ...

عزیزم. درک میکنم چقدر استرس کشیدی سرش. ولی اینجور مواقع باید اعتماد کنی. اونا هم تلاششون اینه کمکت کنن. 

ما که خندان می‌رویم🧸☕
نه تنهام تا بعد از ظهرالان ک خوابیدم خونریزی ندارم خطر داره صبر کنم؟

خب خداروشکر. امیدوارم قطع بشه دیگه.

نمیدونم واقعا تصمیم خودته. ولی من بودم میرفتم.

اگه نمیخوای بری، برای ناهار و اینا هم از جات بلند نشو. کلا تا وقتی بری دکتر همینجوری دراز بکش. توی ماشینم دراز بکش و برو.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
خب خداروشکر. امیدوارم قطع بشه دیگه.نمیدونم واقعا تصمیم خودته. ولی من بودم میرفتم.اگه نمیخوای بری، بر ...

باشه

الان زنگ زدم زودتر برم دکتر ساعت ۴ میرم

خدایا شکرت 
باشهالان زنگ زدم زودتر برم دکتر ساعت ۴ میرم

خداروشکررررر

استرس نداشته باش دیگه. خواهر منم توی ماه سومش سه روز خونریزی داشت. الان بچش سه سالشه... پیش میاد اینجور چیزا.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
دیروز میخواستم برم سونو هیچ جا بهم نوبت ندادن رفتم بیمارستان معاینه کرد و گفت بستری شو ولی قبول نکرد ...

نشاسته بزن رو آب یا یکم شکر شیرین کن بخور

کلا من تو بارداریام اوایلش تا دوماه دائم این ترکیب رو میخورم کمر رو سفت میکنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

دل دردم داری؟

ممکنه هماتوم باشه با شیاف و استراحت خوب میشه.

ممکن هم هس در حال سقط کردن باشی 

جنین های زیر 12هفته خطر سقط دارن چون ممکنه مشکل کروموزمی داشته باشن خود بدن دفعشون میکنه.

ولی شب دیره سریع خودتو برسون اولین سونو گرافی اگر جنین سالم بود سریع قرص دوفامد۱۰ شروع کن روزی ۲تا

و شبی یه شیاف. 

البته لخته دیدن نشونه سقطه مخصوصا اگر دردهای پریودی داری

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

معاینه داخلی و سونو داخلیم نکن فقط شکمی. من  12هفته اول لکه بینی داشتم 3 بارم خونریزی داشتم.

هماتوم داشتم جفتمم پایین بود

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره