2777
2789

یک هفتس قهریم ، سر اینکه دراز کشیده بود تو گوشیش بود بعد من تو آشپزخونه داشتم یواشکی هی دید میزدم ببینم چکار میکنه سر صبحی تو گوشی

هی فیل تر شکنشو باز میکرد هی میبست درصورتی که همیشه فی لتره وصل وصل میشه بعدم میره تو کانالاش

آقا یهو صفحه فیلو بست یک صفحه اومد رو گوشیش که رمز داشت تا حالا ندیده بودم همچین صفحه ای رو گوشیش چون رمز صفحه اصلیشو بلدم

بعد دو رقم رمزو دیدم زد دو رقم بعدی رو نفهمیدم چیه ، رمزو که زد باز صفحه عادی گوشی اومد بعد دیگه کارشو با گوشی ادامه داد و نمیدونم کجاهارو باز کرد

چایشو که خورد میخواست بره که بهش گفتم رمز چی زدی تو گوشیتو بهش توضیح دادم چی دیدم 

کلا انکار کرد و هی گفت نه من چیزی نزدم و من فقط دو تا کانال باز کردمو خلاصه من عصبانی کفری اونم قسم آیه که نه من چیز پنهان ندارم به جان مادرمو به جان بچمو .... منم قهر کردم

باز فردا همین برنامه 

خلاصه دیگه رفتیم تو قهر 

بقیشو الان مینویسم ولی سرعت نتم داغونه داغونه

چرا جدیدا شوهرا آدم نیستن؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

زیاد گیر ندید بچه ست مگه 

رابطه تون رو به سردی میره 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

فضای دوم بوده احتمالا

بنظرم منم همین بوده 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ی برنامه است فضای دوم میسازه تو گوشی و رمز داره وقتی میزنیش انگار دوتا گوشی رو تو ی گوشی داری

نمیدونم چطور توضیح بدم ولی همون گالری و پیام و تماس و داره مثل یک گوشی کامل ولی تا وقتی رمز و نزنی برات اونایی ک اون طرف هست رو نمیاره

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

خلاصه یک هفته گذشتو من همچنان باهاش سر سنگینم و نه بهش زنگ میزنم نه کارش دارم

بعد دیروز تولدش بود بازم دلم نیومد بی محلی کنم براش کیک گرفتم تو خونواده سوپرایزی براش آهنگ تولد هم گذاشتیم که با خونوادش گفت و خندید و یه تشکرم از من نکرد 

بعد کادو از قبل براش گرفته بودم صبح اومدم گذاشتم رو میز قبل اینکه بیدار شه خودم رفتم خابیدم

حالا پاشدم میبینم کادو رو که دست نزده بازم نکرده 

یه نامه نوشته گذاشته روش 

نوشته ممنونم ولی من بچه نیستم که کیک و کادو بخوام

من مردم و اعتماد میخوام

چه اعتمادی که رمزی میزنی که من ندونم 

الان بگین بهترین جواب چیه بهش بگم

خلاصه یک هفته گذشتو من همچنان باهاش سر سنگینم و نه بهش زنگ میزنم نه کارش دارمبعد دیروز تولدش بود باز ...

اعتماد جلب کردنیه!

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج)