2777
2789
عنوان

بیاین بگین جواب این نامه شوهرمو چی بدم قهریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا پیداش کنم لامصبو

نمیتونی مگر اینکه رمز اون فضا رو هم بلد باشی 

گوشیش دو تا رمز داره و انگار ‌دو تا گوشی جدا هست 

حتی دو تا رمز متفاوت اگر مثلا روز اولی بزنی میری تو فضای اولی که یه گوشی دیگه هست 

یا رمز اون فضای دوم رو بزنی کلا میری تو یه گوشی دیگه 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

عزیزم شوهرت بالغانه تر برخورد کرده،نمیشه به خاطر یه شک حکم یه عمل انجام شده رو صادر کنی 

خب مهم این بوده همون لحظه احساست رو گفتی وقتی میگه چیزی نبوده شما دیگه پیگیر نشو اگه دوباره چیزی دیدی جدی تر برخورد کن 

کلا هم زن هم مرد باید احساسشون به زندگی مشترک جوری باشه که اگه بخوان خارج از تعهد رفتار کنن بیشتر خودشون ضرر کنن تا طرف مقابل 

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
یعنی میشه توش چیز قایم کنیم ??

اره دیگه گوشی دوتا فضا داره تو میتونی تو فضای دوم ی چیزی بزاری تو فضای اولم ی چیز تا وقتی رمز فضای دوم و نزدی نمیتونی بری تو اون قسمت بعضی گوشیا خودشون داره بعضیاهم با نرم افزار میشه این کار و انجام داد

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
رفته دیگه شما تو گوشی شوهرت رمز مخفی ببینی گیر نمیدی ازش میگذری؟

نه گیر نمیدم چرا باید انقدر دقت کنم که داره چیکار میکنه .. بخوام گیر بدم اوضاع بدتر میشه 😐 پنهانکاری مردها بیشتر و حرفه ای تر میشه 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ی برنامه است فضای دوم میسازه تو گوشی و رمز داره وقتی میزنیش انگار دوتا گوشی رو تو ی گوشی دارینمیدونم ...

اینو منم میدونم چیه 

اگه میتونید راهنمایی کنید چطور تو گوشیش پیدا کنم این صفحه رو