سر صبحی میرینه تو اعصاب ادم کار همیششه فحش میده و اذیت میکنه منم قبلا هی میریختم تو خودم و گریه میکردم جدیدا منم جوابشو میدم مثل خودش ولی حس میکنم در شان و شخصیت من نیست اینطور زشت حرف زدن چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امروز سرم داد زد ناخوداگاه گفتم گ...ه نخور خیلی ناراحتم اینطوری حرف زدم اصلا دست خودم نبود. من همچین شخصیتی ندارم کلی کتاب میخونم و تحصیل کردم. همش سرزنشم میکنه و ازارم میده
تو هر دعوایی اگه یکی کوتاه بیاد و بگه حق با شماست کار تمومه.شما مثل قدیم خودت رفتار کن و جواب ایشون نده.
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
سرزنشم میکنه سرم داد میزنه فحش ناموسی نمیده ولی همش سرزنشم میکنه
باز خوبه من بجز همه اینا ی فحشای ناموشی زشتی میده که بدنم میره رو ویبره،ی بار دست و پاهام کامل جمع شد، دهنم کج شد نزدیک بود سکته کنم، سیلی میزدن تو صورتم، آب یخ ریختن روم تا از اون حالت دراومدم