2777
2789
عنوان

از اینک ب مامانم فحش میدم ناراحتم

572 بازدید | 16 پست

سر صبحی میرینه تو اعصاب ادم کار همیششه فحش میده و اذیت میکنه منم قبلا هی میریختم تو خودم و گریه میکردم جدیدا منم جوابشو میدم مثل خودش ولی حس میکنم در شان و شخصیت من نیست اینطور زشت حرف زدن چیکار کنم

خیلی عصبانیم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش چیه ک اینجوری رفتار میکنه باتون؟

خیلی اخلاقاش گنده منم داره میکنه شبیه خودش 

امروز سرم داد زد ناخوداگاه گفتم گ...ه نخور خیلی ناراحتم اینطوری حرف زدم اصلا دست خودم نبود. من همچین شخصیتی ندارم کلی کتاب میخونم و تحصیل کردم. همش سرزنشم میکنه و ازارم میده

خیلی اخلاقاش گنده منم داره میکنه شبیه خودش امروز سرم داد زد ناخوداگاه گفتم گ...ه نخور خیلی ناراحتم ا ...

ببخشید نظر میدم کاربر آقام.

تو هر دعوایی اگه یکی کوتاه بیاد و بگه حق با شماست کار تمومه.شما مثل قدیم خودت رفتار کن و جواب ایشون نده.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببخشید نظر میدم کاربر آقام.تو هر دعوایی اگه یکی کوتاه بیاد و بگه حق با شماست کار تمومه.شما مثل قدیم ...

راست میگی داداش.اشتباه کردم جواب دادم. نباید مثل پدر مادرم بشم. الان بهش پیام میدم که معذرت میخوام

سرزنشم میکنه سرم داد میزنه فحش ناموسی نمیده ولی همش سرزنشم میکنه

باز خوبه من بجز همه اینا ی فحشای ناموشی زشتی میده که بدنم میره رو ویبره،ی بار دست و پاهام کامل جمع شد، دهنم کج شد نزدیک بود سکته کنم، سیلی میزدن تو صورتم، آب یخ ریختن روم تا از اون حالت دراومدم

باز خوبه من بجز همه اینا ی فحشای ناموشی زشتی میده که بدنم میره رو ویبره،ی بار دست و پاهام کامل جمع ش ...

خبلی بد میکنن باهامون

میخواستم برم بیرون انقد ناراحت شدم نشستم ب افق خیره شدم گند زده شد تو حالم

خبلی بد میکنن باهامونمیخواستم برم بیرون انقد ناراحت شدم نشستم ب افق خیره شدم گند زده شد تو حالم

انشالله یا اونا تغییر کنن که فکر کنم نشدنیه

یا صبر ما بیشتر بشه بتونم کنار بیایم با این موضوع